Családi összejövetelre csecsemővel?
Párom szülei jövő hétvégére családi összejövetelt szerveztek. Most 1hónapos a babánk. Azt akarják vigyük el. Én még nem akarom. Korainak találom. Magamra nincsen időm, pl normálisan elkészülni, stb. Már az is bestresszel, ha dokihoz kell vinni. Mert addig és ott is sír, becsinál, szopizni akar. Egész nap fáradt vagyok.
Ti elmennétek újszülöttel családi ebédre így?
Én is nemet mondanék, főleg ebben a helyzetben.
Amikor ott a rokonság hívjanak videochaten és álmuldozhatnak a babán.
1 hónapos babával, még nem gyógyult gátsebbel, maradj otthon a fenekeden
Ha annyira családi ebédet akarnak, akkor legyen nálatok, limitált 2 óra, hozzák a kaját és elmosogatnak utána.
Voltam
Tuleltem sot jo is volt vegre emberek kozott lenni 🙂
Ha nincs kedved, ne menj!...most még több indokod is lehet (járvány, nem érzed még magad eléggé erősnek egy többórás, többemberes, mozgalmas összejövetelre, stb)
Ha lenne kedved, akkor az gyerek 1 hónapos kora nem akadály, ismertem olyat, aki 3 hetes gyerekkel ment buliba, mert ahhoz volt kedve és a gyereknek kutyabaja nem lett.
De ha neked egyébként nem kellemetlenek ezek az emberek, lehet, hogy még jót is tesz, ha kimozdultok egy kicsit, csak rászánni magad nehéz! Viszont adhat egy lökést, hogy rendbe rakd magad, fodrász, kozmetikus, egy csinos új ruha, hadd dicsérjenek, hogy egy hónappal a szülés után te milyen szép anyuka vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!