Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Családi összejövetelre csecsem...

Családi összejövetelre csecsemővel?

Figyelt kérdés

Párom szülei jövő hétvégére családi összejövetelt szerveztek. Most 1hónapos a babánk. Azt akarják vigyük el. Én még nem akarom. Korainak találom. Magamra nincsen időm, pl normálisan elkészülni, stb. Már az is bestresszel, ha dokihoz kell vinni. Mert addig és ott is sír, becsinál, szopizni akar. Egész nap fáradt vagyok.

Ti elmennétek újszülöttel családi ebédre így?

2020. máj. 30. 15:17
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
66%
eszedbe ne jusson! ha nem mersz/akarsz nekik ellentmondani, hivatkozzál a vírusra (félted őt, mittudomén)
2020. máj. 30. 15:21
 2/35 anonim ***** válasza:
82%

Én is nemet mondanék, főleg ebben a helyzetben.

Amikor ott a rokonság hívjanak videochaten és álmuldozhatnak a babán.

2020. máj. 30. 15:25
 3/35 anonim ***** válasza:
88%
Én elmennék, de ha nem akarsz, akkor nem kell, ne menj!
2020. máj. 30. 15:27
 4/35 anonim ***** válasza:
66%

1 hónapos babával, még nem gyógyult gátsebbel, maradj otthon a fenekeden

Ha annyira családi ebédet akarnak, akkor legyen nálatok, limitált 2 óra, hozzák a kaját és elmosogatnak utána.

2020. máj. 30. 15:30
 5/35 anonim ***** válasza:
26%
Ha nem lenne virus, siman elmennek. Kicsit gyurj az idegeidre, mert ha mar ennyitol stresszelsz h doki, akkor gyorsan agyverzest fogsz kapni. :D
2020. máj. 30. 15:34
 6/35 anonim ***** válasza:
61%

Voltam

Tuleltem sot jo is volt vegre emberek kozott lenni 🙂

2020. máj. 30. 15:36
 7/35 anonim ***** válasza:
78%
Semmiképpen ne menj, elég nagy bunkóság részükről, ha erre nincsenek tekintettel. A mi családunkban ha valakinek babája született, mi mentünk látogatni, eszünkbe nem jutott volna áthívogatni ennyire az elején.
2020. máj. 30. 15:37
 8/35 anonim ***** válasza:
81%
Nem mennék, inkább áthívnám őket, de csak egy teára, egy hónapos baba mellett nem főznék egy egész ebédet vendégeknek.
2020. máj. 30. 15:48
 9/35 anonim ***** válasza:
81%
Én egyszerűen simán kihagynám. De nem is hívnám át őket, most úgy lennék szülés után egy hónappa, hogy qrvára hagyjanak már lógva.
2020. máj. 30. 15:52
 10/35 anonim ***** válasza:
72%

Ha nincs kedved, ne menj!...most még több indokod is lehet (járvány, nem érzed még magad eléggé erősnek egy többórás, többemberes, mozgalmas összejövetelre, stb)

Ha lenne kedved, akkor az gyerek 1 hónapos kora nem akadály, ismertem olyat, aki 3 hetes gyerekkel ment buliba, mert ahhoz volt kedve és a gyereknek kutyabaja nem lett.

De ha neked egyébként nem kellemetlenek ezek az emberek, lehet, hogy még jót is tesz, ha kimozdultok egy kicsit, csak rászánni magad nehéz! Viszont adhat egy lökést, hogy rendbe rakd magad, fodrász, kozmetikus, egy csinos új ruha, hadd dicsérjenek, hogy egy hónappal a szülés után te milyen szép anyuka vagy!

2020. máj. 30. 16:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!