Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Tényleg szemét dolog, hogy...

Tényleg szemét dolog, hogy nem akarom az unokhugomat pelenkázni vagy ölbe venni?

Figyelt kérdés

En jelenleg nem tervezek gyerekkel ( persze sohasem lehet tudni ), a hugomnak lassan fél éves a babája, nagyon aranyos, megsimogatom a fejet, meg megfogom a kis kezet, esetleg jatekokkal szorakoztatom, de reszemrol ennyi.

Hugom allandoan mondja, hogy miert nem veszem olbe (nem tudom hogy kell tartani, es nem is igazan erzem ugy, hogy olbe szeretnem venni), meg hogy miert nem tanulom meg pelenkazni.

Meg amikor szoptat, en atmegyek egy masik szobaba, ugyanigy pelenkacserenel is, ezt is szova teszik, hogy nem kell kirohanni.

De az nem merul fel senkiben, hogy en nem szeretnek ott lenni amikor ezek tortennek? Meg tobb ora utan en mar nem tudok gugyoreszni, es inkabb csinalom a dolgom.. ez miert baj? Nem vagyok gonosz, egy rossz szavam sincs.. most tenyleg inkabb eroltessem magam ugy, hogy nem is akarom ezeket csinalni?

26 eves no vagyok

2020. máj. 20. 10:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
91%

Én is így voltam, barátnőim, rokonok gyerekeivel is. Valahogy nem éreztem hogy biztosan tudnám fogni, persze amikor már tartja magát, akkor nagyon szívesen vettem őket magamhoz. Pelenkázás meg szerintem a szülők dolga.

Lassan megszületik a kisfiam, megfogom érteni hogy ha valaki nem akarja megfogni. Pelenkázást meg el sem várnám még a nagyszüleitől sem.

2020. máj. 20. 13:37
 12/14 anonim ***** válasza:
71%

Vendegsegbe jarsz hugodekhoz vagy most egyutt eltek?

Ha vendegsegbe jarsz, akkor ne menj sok idore. Beszelgetsz tesoddal, esetleg ajanld fol neki elviszed a kicsit babakocsival setalni. Az kb annyi hogy menetkeszre allitsak be neked, te meg tolod es kesz. Setalsz fel orat vagy egy orat vele addig tesod hajat mos vagy hasonlo.

Amig nem lettem anya en is feltem a gyerekeket olbe venni, pelenkazni se volt kedvem es a szoptatos anyuka mellett marafni is hulyen ereztem magam. Es jatszani se tudtam veluk. Pedig akartam gyereket. Szoval ne erezd magad kinban.

Egyszeruen mond a szoptatast te nagyon intimnek erzed, neked kinos ott maradni. Pelenkazasra mondd, ha muszaj meg tudod oldani, de nem igazan van kedved hozza csak ugy gyakorlaskeppen. Gugyoreszned meg nem kell. Ha tesod segitsegre szamit toled akkor a babakocsizasos seta a neked valo:-). Ha meg csak beugrasz neha hozzajuk, akkor ne maradj sokaig.

2020. máj. 20. 14:16
 13/14 anonim ***** válasza:
80%

Én közel ötvenhét lettem utoljára kispapa. Hülye lettem volna bárkinek átengedni a fürdetést, pelenkázást. Jó, az édesanyja kivétel volt, de anyós, vagy a nagyobbik gyerekeim szóba se jöhettek. Ezek a legintimebb pillanatok.

Hülyeség tukmálni is, főleg ilyen lapos meggondolasokkal, hogy majd átpasszolhassa.

Nem szemétség, hogy nem lelkesedsz a dologért.

Ha úgy alakul, máshogy fogod látni.

2020. máj. 21. 08:25
 14/14 anonim ***** válasza:
80%

Nem vagy szemét. Foglalkozzon vele ő, az ő gyereke. Nem vagy köteles pelenkázni, meg bármilyen módon foglalkozni vele.

Ha magadtól, kérés nélkül csinálod, mint azt a pár perces gügyörészést, az is kedves gesztus és talán neki kellene megköszönni.

2020. máj. 23. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!