Az mennyire gáz, hogy az egyik legjobb barátom a másodunokatesóm?
Figyelt kérdés
Én 22/F
Ő 14/L
2020. máj. 17. 18:57
1/9 anonim válasza:
Semennyire - legalábbis a rokoni fok miatt. Az már azért nem normális hogy 14 éves lánynak egy 22 éves férfi a legjobb barátja.
2/9 anonim válasza:
Nem megszokott, de attól még nem gáz.
3/9 anonim válasza:
Istenem itt még mi nem volt "gáz" ? Már miert lenne ez gaz???
4/9 anonim válasza:
Amíg a barátod, és nem nyomulsz a kislányra, addig nincs gáz. Bár fura hogy egy felnőtt férfinak egy kislány a legjobb barátja.
6/9 anonim válasza:
Nekem az egyik első unokatesóm a legjobb barátom. Bár mi mindketten lányok vagyunk, 4 év korkülönbséggel.
7/9 anonim válasza:
Szerintem semmi rossz nincs benne, ha együtt nőttetek fel, akkor közelebbi a viszonyotok, mint a normál másodunokatestvéreknek szokott lenni. Ezzel nincs baj, sőt jó dolog, hogy tudod támogatni, megvédeni, tanácsokat adni.
8/9 anonim válasza:
Nem nőttek fel együtt majdnem egy évtized különbséggel. A srác akkor került ki az általános iskolából, amikor a kislány született.
9/9 anonim válasza:
Nekem a 2 legjobb barátom közül az egyik harmadunokatesóm. A régi legjobb barátom dettó, és még osztálytársak is voltunk 8 évig. (4 évig meg még 2 másodunokatestvéremmel is osztálytárs voltam, 3 évig meg 2 harmadunokatestvéremmel együtt buszoztam az iskolába...)
Ha nagy a család, nem ritka az ilyesmi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!