Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Nálatok a családban mennyire...

Nálatok a családban mennyire "illik" beszélni a nyaralásokról vagy magas fizetésről?

Figyelt kérdés
2020. márc. 14. 15:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
46%

nyaralni nem járunk, szóval ez nem téma.

főállásból jövő összeget meg tudják.. vállalkozói dolgokból meg kb semmit nem értenek, szóval nem velük beszélem meg.(egyedül vagyok vállalkozó a családban)

Nem is kérdezik.

2020. márc. 14. 17:21
 12/26 anonim ***** válasza:
45%

A szűk családban - szülők, testvérek, de még a nagyszülőket is ideveszem - mindenki ismeri a másik jövedelmi viszonyait és nincs irigykedés.

Távolabbi rokonokkal, nagybácsikkal, nagynénikkel, unokatestvérekkel meg nem téma se pro, se kontra.

Ha valaki elmondja, akkor elmondja, ha nem akkor nem, de nincs faggatódzás és kéregetés.

A nyaralás nem tudom hogy jön ehhez?

Senki nem settenkedik el titokban a Kanáriszigetekre, hogy utána azt mondja, hogy Hajdúszoboszlón volt.

Családról beszélünk könyörgöm, nem a NAV-ról!

2020. márc. 14. 17:28
 13/26 anonim ***** válasza:
40%
Számít neked az, hogy másoknál mi van? Kérdezd meg a családodat, hogy őket mennyire zavarja. Vagy mit is tartanak jónak.
2020. márc. 14. 17:30
 14/26 anonim ***** válasza:
71%

Nálunk nem szokás suttyomban nyaralni menni :D

A fizetésekről nem igen beszélünk, de nem is tabu.

2020. márc. 14. 17:39
 15/26 anonim ***** válasza:
78%
Van amit érdemes megosztani anyukámmal van amit nem,mert vagy még érti vagy nem barátnőmmel meg néhány normálisabb ismerősömel szoktam fizetésről,és nyaralásról beszélgetni.meg minden másról.
2020. márc. 14. 17:57
 16/26 anonim ***** válasza:
79%
A fizetésről nem beszélünk, a nyaralásról nem tudom a többiek mit beszélnek, mert én sikítófrászt kapok, ha valaki elkezdi sorolni az élményeit, hát még ha fotókat meg videókat is akar mutatni! Azonnal otthagyom valami ürüggyel.
2020. márc. 14. 18:39
 17/26 anonim ***** válasza:
85%
En semmiről nem szoktam anyámmal ami pénzügy. Szerinte mindenki akinek pénze van az egy car semmirekellő ember. Az ő szemében csak az valaki aki 30 ezer forintból megél egy hónap. És ez sajnos nem vicc. Ha valamibol is a drágábbat veszem, légyen szó csak szalámiról vagy ruháról, de akár hazrol, jön a duma hogy dehat miért kellett a dragabbikat venni. Egyszerűen mindenre féltékeny sajnos.
2020. márc. 14. 19:29
 18/26 anonim ***** válasza:
40%
Nem téma nálunk, mert senkit sem érdekel a pénz. Ha szóba jön, általánosságban szoktunk róla beszélni. Nyaralásról persze, szoktunk, de hát annak mi köze a pénznek? Az élményeinkről beszélünk, nem arról, hogy mi mennyibe került.
2020. márc. 14. 19:32
 19/26 anonim ***** válasza:
73%

#18: "Nyaralásról persze, szoktunk, de hát annak mi köze a pénznek?"

Áááá semmi, mégis mi lenne?

2020. márc. 15. 08:32
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Ez a céges kocsi nálunk is téma volt.

A munkahelyemen 3 évente cserélik a kocsikat, mindig újakra. Tavaly egy viszonylag drágább modellt kaptunk. Rögtön jött is a kérdés: "ez a tiétek? Ja, hogy céééégeees?" A félreérthetetlen lesajnáló hangnemben. Végülis tényleg szomorú, hogy úgy használok egy 8millás autót, hogy egy fillérembe se kerül.

2020. márc. 15. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!