Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Magas nőnek elegáns ruhához...

Magas nőnek elegáns ruhához milyen cipő illik?

Figyelt kérdés

182 cm vagyok, ezért évek óta nem volt rajtam 1-2 centinél magasabb cipő. Esküvőre megyünk, és vettem egy szép elegáns ruhát, már csak a cipő hiányzik. Nem tudom eldönteni mit vegyek fel hozzá. Maradjon a szokásos balerina vagy egy pár centis sarkút bevállaljak? Ilyenre gondoltam:

[link]

2017. márc. 1. 15:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak a magasabb sarkú. Balerina nem való alkalmi ruhához, bár ma sokan felveszik.
2017. márc. 1. 15:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A párcentis sarkú cipőknek meg van az az előnye, hogy kényelmes és nem kell váltócipő. Ha lesz kísérőd, aki magasabb mint te, akkor bevállalhatsz szerintem egy magasabb sarkút is. Egy 10 centis sarok nem olyan életveszélyes, és amúgy is magas vagy azon már nem múlik.
2017. márc. 1. 15:45
 3/6 A kérdező kommentje:
A barátom 5 centivel magasabb csak, szóval az ennél magasabb kizárva. Egyelőre ez is nagy lépés lesz nekem, ha bevállalom. :)
2017. márc. 1. 16:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
szedj fel egy kosarast
2017. márc. 1. 17:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a képen látható cipő jó. Azért van sarka, nem egy sima balerina, de nem leszel benne magasabb a párodnál. ;)

Egyébként hogy érted azt, hogy "nagy lépés lesz neked, ha bevállalod"? Nem is jártál még nagyon ennél magasabb sarkú cipőkben? Akkor sem, amikor nem volt még a mostani barátod, és nem kellett hozzá igazodni? :)

2017. márc. 2. 14:01
 6/6 A kérdező kommentje:

Soha nem volt még magasabb sarkú cipőm. Az előző barátommal pont egymagasak voltunk, úgyhogy akkor fel se merült ez a kérdés. De a barátnőkkel se jelennék meg szívesen magassarkúba, így is majd egy fejjel magasabb vagyok mindnél. :D

Köszönöm a biztatást mindenkinek, szerintem be fogom vállalni a pár centiset! :)

2017. márc. 2. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!