Magas nőnek elegáns ruhához milyen cipő illik?
182 cm vagyok, ezért évek óta nem volt rajtam 1-2 centinél magasabb cipő. Esküvőre megyünk, és vettem egy szép elegáns ruhát, már csak a cipő hiányzik. Nem tudom eldönteni mit vegyek fel hozzá. Maradjon a szokásos balerina vagy egy pár centis sarkút bevállaljak? Ilyenre gondoltam:
Szerintem a képen látható cipő jó. Azért van sarka, nem egy sima balerina, de nem leszel benne magasabb a párodnál. ;)
Egyébként hogy érted azt, hogy "nagy lépés lesz neked, ha bevállalod"? Nem is jártál még nagyon ennél magasabb sarkú cipőkben? Akkor sem, amikor nem volt még a mostani barátod, és nem kellett hozzá igazodni? :)
Soha nem volt még magasabb sarkú cipőm. Az előző barátommal pont egymagasak voltunk, úgyhogy akkor fel se merült ez a kérdés. De a barátnőkkel se jelennék meg szívesen magassarkúba, így is majd egy fejjel magasabb vagyok mindnél. :D
Köszönöm a biztatást mindenkinek, szerintem be fogom vállalni a pár centiset! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!