Szeretnék majd venni egy DNS tesztet, de mivel van többféle is ezért majd mindet kiszeretném próbálni. A teszt biztosan megmutatja, hogy milyen etnikumhoz tartozom és tényleg lehet rokonokat találni?
Figyelt kérdés
Olvastam arról is, hogy az ősök milyen származásúak voltak, de mivel nincs tudomásom külföldi emberről ezért mennyire vehetem komolyan ha ilyet adna ki.2020. febr. 7. 22:49
1/11 anonim válasza:
A legszemélyesebb adataidat ne add ki egy ismeretlen cégnek.
2/11 anonim válasza:
egyik se 100% megbízható, és ezt el is mondja neked mind. ha minden ki akarod próbálni, akkor kezdj el félretenni, mert rengetegféle van
3/11 anonim válasza:
Ha ennyi fölös pénzed van, megadom inkább a számlaszámom.
4/11 anonim válasza:
Nekem is küldhetsz a fölösleges pénzedből, nagyon jól jönne!
Egyik sem 100%-os, van amelyik random adatokat írkál be, teljesen fölösleges egy ilyen teszt. Hol olvastad, milyen származásúak? Mert egyszerűbb, ha kutatsz... vagyis nem egyszerűbb, de biztosabb!
5/11 anonim válasza:
Milyen etnikumhoz tartozol? Szórakozol?
6/11 anonim válasza:
Számtalan etnikum van. És nagyon nem mindegy, hogy hova tartozik a kérdező. Egy sima DNS 20000.- ft, és ott helyben megmondják az igazságot. Ennyit csak megér.
7/11 anonim válasza:
Nem, nem éri meg. csak gyártónak. Lényegtelen kérdés ugyanis.
8/11 anonim válasza:
6: de olcsóbb lesz tőle a kenyér?
9/11 anonim válasza:
De hát látod, hogy a kérdezőt érdekli. Akkor hadd legyen benne öröme.
10/11 anonim válasza:
Ha neki örömet okoz kidobni a pénzt az ablakon, csak tessék....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!