Anyukák, ti hogyan éltétek meg mikor fiatok-lányotok elkezdte szexuális életét?
A minap Balázséknál beszélgettek erről a rádióban.
Mit éreztetek mikor megtudtátok már nem ártatlan?
Milyen volt mikor elsőnek ott aludtak a házatokban és tudtad mi folyhat a másik szobában?
Én még nem vagyok anyuka, de ha leszek sem fog érdekelni vagy úgymond felzaklatni, mindnki szexel. Csak tudjunk róla beszélni, pontosabban a védekezésről, mert nekem mindenre magamnak kellett rajonnom, anyammal sose volt jo viszonyom.
Anyamat az hogy en szexelek nem erdekelte, lany vagyok. Az öcsémen viszont nhyon kiakadt hogy 18 eves kora előtt elkezdte, es hogy ő miért nem tud rola xd. Persze en 21 voltam akkor komoly kapcsolatban, de inkább az játszott szerepet benne hogy fiús anyuka volt igy tesóm jobban érdekelte. Nekem annyit mondott csak ha terhes leszek ne vetessem el.
Nem,akkor valószínűleg nem fejtettem jól ki a kérdésemet.
Kínosan érezték magukat reggel? Most ez lehet hülye kérdés,de a rádióban és épp ezen viccelődtek hogy 'ja tudom hogy megdugtad este a lányom,de azért kérsz kávét'? :D
vagy hogy a fiús anyukaként ők ezt traumaként élik meg?
Azért viccelődtek ezen a rádióban, mert képtelenek felnőtt emberként, a helyén kezelni a szexet. Ez a nevetgélünk meg hüledezünk rajta, ez engem az ovisokra emlékeztet, akik röhögcsélnek a fingáson. Mintha "más emberként" kellene kezelni valakit attól, hogy szexelt, vagy hogy tudjuk róla, hogy szexelt. Illetve ha a saját lányunkról van szó: meg kell értenünk, hogy az életének ez a része nem tartozik ránk, és hogyha ezt nem vagyunk képesek feldolgozni, akkor irány a pszichológus, de ne a fiatalok előtt idétlenkedjünk már. Ez a rádiós műsor is csak őket leplezte le, hogy még mindig úgy állnak hozzá a szexhez, mint a 14 évesek.
Ettől függetlenül szerintem ez egy tök jó kérdés, én csak Balázsék hozzáállását kommentáltam. Tényleg érdekes lenne azok válaszát olvasni, akik el tudják normálisan viselni, hogy a lányuk felnőtt, és bíznak benne, hogy felelősségteljesen is szexel. Volt bármi ilyen furcsa érzésetek mondjuk másnap reggel? Akkor is, hogyha nem mutattátok ki?
Azt hiszem neked még mindig nem egyértelmű mi a szexualitás, ha úgy gondolkozol, mint az adásban, hogy "ja tudom hogy megdugtad este a lányom".
A szexualitás normális dolog. Két fiatal közös megegyezése. Nem megerőszakolás, hogy "ja, megdugtad".
Egyáltalán miért gondolkozna bárki így? Miért nem arra gondol, hogy "ja, gondolom volt este szex, biztos kielégítette a kislányomat, és boldogan aludtak el mindketten, amúgy kérsz kávét?".
Én lányként írok, de az én anyukám elfogadta.
19 éves voltam, a szerelmemmel történt és a mai napig együtt vagyunk. Egyébként sem az anya élete, ha 14. évét betöltött ember teszi, akkor onnantól az ő ügye/öröme/szégyene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!