Mit kellett volna reagálnom?
A párom testvérei itt vannak nálunk. Általában kérdés nélkül érkeznek és túl sokáig maradnak. Pl csütörtökön jöttek, úgy voltak itt nálunk, hogy mi meg dolgoztunk közben... és csak vasárnap este mennek el.
3 napja nem csinálok semmit, amit szeretnék, mert ők a vendégek persze. Most kártyáznak én meg el kezdtem nézni egy filmet, amit szeretek és pont megy a tvben, de végig fikázzák az egészet. Megállapították, hogy ez egy szar és biztos meg nem néznék, aztán folyamatosan ilyen kérdéseket tesznek fel, hogy ki eza hülye, hogy néz már ki, mi ez a baromság, stb. Szóval kijöttem a szobából, hogy netezzek, de most meg vannak sértődve.
Az is az illem része, hogy hagyom magam (illetve azt, amit szeretek) sértegetni?
Köszi a válaszokat.
Párom nem akar veszekedni velük, meg őt annyira nem zavarja a dolog, mert ő nem feszeng mellettük.
Ez nem egy nyílt konfliktus, így a látszólagos semmire nem küldhetem el őket a francba..
A távirányítót te uraljad, ne ők.
A bunkóságért tessék beszólni, házimunkába bevonni őket (ha úgy viselkednek, mint aki ott lakik, viselkedjenek is úgy).
Ha terhedre vannak, akkor legközelebb amikor jönnek, kérdezd meg tőlük, meddig maradnának, kérd el tőlük a lakásuk kulcsát, és menj át addig hozzájuk lakni. Szerintem már az ötlettől kikerekedik a szemük, jó esetben észbekapnak.
Legközelebb be se engedd őket. Majd megtanulják, hogy ne állítsanak be hozzád.
Az, hogy piszkálnak és nem hagynak élni a saját házadban, elég indok ahhoz, hogy kidobd őket.
Én a helyedben, már amikor elkezdtek rád pofázni, már akkor közöltem volna velük, hogy oké, lehet csomagolni és hazahúzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!