Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ti hogy viselitek ha valaki...

Ti hogy viselitek ha valaki váratlanul beállít és maradni akar?

Figyelt kérdés

Távoli unokatestvér akivel már évek óta nem beszéltem. Szombaton teljesen váratlanul beállított 16 óra körül, kb 100 km-re lakik egyébként. Bár nem szeretem az ilyet, jó mondom jöjjön be. Beszélgettünk pár órát. Azt mondja már úgyis későre jár akkor itt marad éjszakára. Na itt szakadt el a cérna. Semmi kérdés hanem kijelenti hogy itt marad. Mondom az egy dolog, hogy váratlanul beállítasz, iszunk egy kávét beszélgetünk stb de ez nem így működik, hogy akkor te most itt alszol nálunk. Kivittem a buszhoz és pont elérte az utolsó közvetlen buszjáratot. Barátnőm szerint túl szigorú voltam, kibírtam volna ezt az egy éjszakát. Ki mit gondol?

38F

2020. jan. 1. 22:16
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem ez után megint évekig nem lesz semmi :D Amúgy teljesen érthető . Bár most ha azért ment hozzád , mert hiányoztál neki és maga alatt volt valamiért , akkor lehet jobb lett volna engedélyezni 1 éjszakát ...
2020. jan. 2. 10:25
 12/33 anonim ***** válasza:
94%
En be sem engedtem volna:D legalább otthon legyen nyugta az embernek.
2020. jan. 2. 10:28
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Persze már.. Évek óta nem is keres, de baja van, és nekem jönne picsogni, hogy vigasztaljam meg. Reális.
2020. jan. 2. 10:55
 14/33 anonim ***** válasza:
5%
Ezért nincs itt senkinek egy barátja sem :D
2020. jan. 2. 13:43
 15/33 anonim ***** válasza:
5%

Én azért nem gratulálok neked akárhogy van

Sose ertettem amikor valakirokon elárja, hogy bejelentkezzek hozzá.pfffff mert? Ki ő a minizterelnök? Nemvagy antiszociális picit? Gondolom csaladdodért elsz halsz de a többi ember felis fordulhat.

2020. jan. 2. 16:50
 16/33 anonim ***** válasza:
97%
Még jó, hogy szóljon oda. Nem állítok be pofátlanul sehova. Lehet, programjuk van, nincsenek otthon, betegek, vagy csak simán pihennének. Te vagy talán a miniszterelnök, hogy neked derogál bárkit is megkérdezni, hogy van-e humora hozzád? (ha már miniszterelnöközünk)
2020. jan. 2. 17:12
 17/33 anonim ***** válasza:
94%
Jól tetted, pont így reagáltam volna. Ez sosem csak ottalvás, kell akkor neki tusfurdo, törölköző, ágynemű, másnap kávé, reggeli... Érted, máshol ezt félpanziónak hívják vastag pénzekért. Ha baja van, lelkizni akar, hívjon fel, írjon Facebookon hogy mikor alkalmas, és akkor mindenki úgy is készül. De ez így nevetséges.
2020. jan. 2. 17:41
 18/33 anonim ***** válasza:
13%
Nem én vagyok. De mégiscsak rokon. Nemtudom előtte milyen viszonyban voltak de ha ezert utazott 100kmet hogy dumáljanak szerintem egy éjszaka nem a világ. Kivéve ha ittas volt vagy nemmegbízható. De szalsdnikifele vele a buszhoz hogy elerje nekem antiszoc. Nemhiába kerdezi a kerdező gondolom valami csak motoszkál a fejében. Hamegcsak a tökösségét akarja mutatni azse jó. Én hamost az en unokatesom lenne én engedném itt aludni az enyémet. Késő este nem égetnem magam hogy apám vagy anyám tesójának a gyerekét kirakom. Vagy nemtudunk részleteket.....
2020. jan. 2. 17:42
 19/33 anonim ***** válasza:
83%

Nekem a barátnőmmel most volt erről egy vitám (N/42 vagyok). Ő mesélte, hogy az unokatesója szólt neki délután 5-kor, hogy odamenne hozzájuk aludni, "ha már úgyis arra jár" (amúgy 300 km-re laknak egymástól). Barátnőm az idős anyukáját ápolja, unokatesó pedig éjjel 11-kor ért volna oda (és akkor még vacsora, zuhanyozás, mert ott is aludt volna). Na én kiakadtam, és mondtam a barátnőmnek, hogy nálunk egyáltalán nem divat ez, én ott alvós vendégnek SEHOVA nem megyek, de ide sem jön senki itt alvásra. Erre barátnőm egyből másképpen beszélt, hogy voltaképpen ha nem lenne rokoni ott alvós figura, akkor ők sosem tudták volna a nagyiját, nagynénjét, satöbbiket látogatni. És hogy ez náluk simán belefért gyerekkorban. Mondtam neki, hogy oké, csak hogy ez nem jogfolytonos. Azért, mert anno az anyáik simán mentek egymás családjához családostul, ott aludni, még nem azt jelenti, hogy a két éve nem látott unokatestvér odaállíthat a másik unokatestvérhez. Ez már új család, házastárs van, gyerekek vannak, stb.

Amúgy én azt mondom, ez az ország kicsi, meg lehet fordulni egy nap alatt bárhonnan. Ha pedig tervezett az adott településen alvás, akkor ki kell venni egy szobát.

2020. jan. 2. 19:17
 20/33 anonim ***** válasza:
17%
Jaj mivan? Nem teccik a véleményem? Kivetettétek? Pfff Antiszociális vagy utolsó ha tetszik hanem.
2020. jan. 2. 19:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!