Olyan aki egyetlen autós a családban az hogy bírja?
Nem értem egyes emberek miért akarnak másokra ráakaszkodni.
Nekem egyértelmű, hogy ahova csak lehet busszal megyek. A legvégső eset mikor megkérem a lányomat, hogy vigyen már el kocsival és természetesen azt ki is fizetem.
52F
Huuu átérzem,
Zenével bírom, vannak jó kis orosz disco zenéim vagy amíg várok rá olvasok.
De van egy lap, a " oh, ma már ittam alkoholt " kártya.
12-es 15#os azok szuper tanacsok. Nem ismetlem meg. Nekem még ez lenne az otletem:
Mostantól, ha nem is tudsz nemet mondani, attól kezdve, hogy beulnek es elindultok. Pofazzal. Lehetoleg nagyin unalmas oket nem.erdeklo temarol. Kezdj el reszletesen meselni egy filmet, de annyira reszletesen, hogy halal unalmas legyen. Cspongj ossze vissza es folyamatosan kerdezz.bele, hogy erted, vagod, koveted es hasonlo idegesito megjegyzesek. Par alkalom utan inkabb busszal fog menni:-). Vagy a szex temat hozd fol. Hogy nekik heti hanyszor megy mèg, mert hat nalatok vannak prpblemak...na es ez garantaltan visszajut a feleseged fulebe es tobbszor nem.fig ajanlani teged senkinek:-D.
Az orosz diszkozenet en birom de az a lenyeg miindegy mit de nagyon hangosan hallgasd azzal ki lehet kesziteni az utasokat.
Hát mondj nemet.
Ha a feleséged szerint annyira ráérsz, mond neki, ha ő elvállalta a nevedben, akkor vigye őket ő. Ja, hogy ő nem tudja? Így jártak.
Vagy mond nekik, hogy oké, néha napján elviszed őket csak úgy, de pár ezerrel szálljanak bele az üzemanyagba. Ha nem akarsz arra menni kocsival, amerre ők akarnak, szerintem ez a minimum, hogy akkor belefizetnek.
De hosszabb távon jobban jársz, ha nemet mondasz, ha nem akarod meg nem érsz rá.
a taxis árat kér
kérd el te is a benzinpénzt és a állás díját :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!