Miért bánt a családom?
Figyelt kérdés
Kiskoromban kövér voltam. Az ovodában és az iskolában is nagyon sokat bántottak emiatt. Otthon is mindig megkaptam. Anyától apától tesómtól és a nagyszüleimtől is. Középsikolában lefogytam és azóta is egyre jobb az alakom és nagyon adok magamra. Szinte mindenki szépnek és csinosnak tart. A szüleim már nem bántanak a súlyom miatt de a mamám azóta is belém köt. Sokszor mondta már hogy csúnya vagyok és az alakomra még mindig vannak megjegyzései. Butának tart és esetlennek. Gyerekkoromból is megmaradtak a lelki bántások és ezek még rátesznek egy lapáttal. Úgy érzem akármit tennék nem lennék elég jó ahhoz hogy ne találjanak bennem valami hibát és ne bántsanak vele. Mamám csak velem ilyen egyébként. Én vagyok az egyetlen lány a szűk családi körből akikkel tartja a kapcsolatot és a fiú rokonokat mindig dicseri pedig nem jobbak semmiben.2019. dec. 25. 21:33
1/7 anonim válasza:
Tarts magad távol tőle és szard le a véleményét.
2/7 anonim válasza:
Ne tartsd a kapcsolatot vele, ha kérdezi mond meg az okát.
3/7 anonim válasza:
Nem a családod bánt, hanem az egy darab gonosz, begyepesedett nagyanyád. Mért pont a leggonoszabb embert választod ki véleménymeghallgatásra ahelyett, hogy az összes többire hallgatnál?
4/7 anonim válasza:
Engem a fél család utál akikhez a mamám benyalta magát. Én megszakítottam vele minden kapcsolatot, mert pont ugyanolyan mint amilyet te leírtál. Attól még hogy csúnyán néznek rám, én sokkal felszabadultabb vagyok. Borzalmas ha a bully a saját családodban történik. Nem kell elviselned, csak mert más azt mondja.
5/7 anonim válasza:
Tudod ki látogatna továbbra is egy ilyen mamát.....
6/7 anonim válasza:
Ha bánt, mosolyogva mondd: "igazad van, mama, de legalább fiatal vagyok, előttem az egész élet." Minél jobban mosolyogsz, annál idegesebb lesz, majd meglátod.
7/7 anonim válasza:
"ha a bully a saját családodban történik"
ha a bully a saját családodban van
aki nem tud arabusul, ne beszéljen arabusul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!