Ti mit csinálnátok? Mit gondoltok erről?
Van egy barátnőm 18 éves és összejött az édesanyja féltestvérevel aki 23 éves.
Hogy ez az unokahug-nagybácsi kapcsolat mennyire reális?
6, azért FÉLtestvér, mert félig rokonok. Konkrétan ezt jelenti a szó. Ha a két fél két saját gyerekéről lenne szó, mint a példádban, az mostohatestvér, maximum.
Nekem bizarr lenne. Nálunk is van ilyen fura korjáték, apám féltestvére egy évvel idősebb nálam, de én mindig úgy kezeltem, mint egy unokatestvért (annak is tekintettem, ezt a féltestvér-dolgot jóval később értettem meg, hogy ő nem az unokabátyám, hanem a nagybátyám).
Elképzelni nem tudom, hogy alakulhatna ki olyan viszony, hogy valaki férfiként, nőként tekintsen a rokonára. Maximum, ha eltitkolt gyerek a srác, és most ismerkedtek meg, akkor nyilván idegenek egymás számára és ez egy más helyzet.
Nagyon beteg, de azért van, mert nincs meg bennük a biológiai stop, mert nem kicsi kora óta ismeri a lányt, mint a testvére gyermeke, és a lánynak se volt az élete része a férfi, mikor felnőtt. Az édesanya mit szól hozzá? Remélem védekeznek és nem akarnak soha gyereket. Még örökbefogadni, se, mert milyen példát látna a pici, hogy normális a rokonok közötti szerelem? Na ne, ezt ne.
Ha én lennék az anya, tuti számonkérném a féltesómat, hogy ezt mégis, hogy képzelte. Van annyi nő a földön, legyen már annyi tartása, hogy nem az én 18 éves lányomat bolondítsa el. De a lányomat se dicsérném meg az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!