Férjem szerint mivel én nem vagyok vér szerinti rokona nem számítok annyira mint mondjuk a szülei vagy testvérei. Ti mit szóltok ehhez a teóriához?
#13:
Te melyik kérdést olvasod? 17 éve házasok, 9 év után született az első gyerek.
Úgy mégis hány évig kellett volna ismerkedni még, hogy szerinted megérjenek a gyerekvállallásra?
Kérdező:
Szerintem is vagy más nő van a dologban, vagy valaki a családból telebeszéli a fejét. Egy biztos: azért nincs otthon, mert nem akar veletek lenni. Vérségi kapcsolat ide vagy oda, a saját gyerekeire is xarik ívesen. Ott mi a kifogása?
Hogy bírtál ilyen faxihoz férjhez menni, komolyan????
Aki ennyire nem tud leszakadni az anyjáékról, akkor ne házasodjon és ne csináljon gyereket. Ennyi...
Beszar**ás mennyi kretén van :)
Ez hülye, az ilyet hamar hagyd ott.
28: "Azt mondom erre hogy senki nincs olyan fontos mint egy szülő."
Tévedés!
A saját gyerek legalább ennyire fontos! Erre majd akkor fogsz rádöbbenni, ha neked is lesz gyereked! (Ha már van, és mégsem döbbentél rá, akkor nagyon sajnálom a gyerekedet.)
A kérdező családjában a férje nemcsak őt, hanem a gyerekeiket is magasról lesz...ja. Erre nincs mentség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!