Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Férjem szerint mivel én nem...

Férjem szerint mivel én nem vagyok vér szerinti rokona nem számítok annyira mint mondjuk a szülei vagy testvérei. Ti mit szóltok ehhez a teóriához?

Figyelt kérdés
2019. okt. 6. 22:07
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
77%

Hát annyit mindenképp mondj meg neki, ha akkor felvilágosított volna erről, hogy ő ezt így gondolja, mikor megkérte a kezedet, nos, akkor nem lennétek férj-feleség és nem lennének közös gyerekek. Tehát megtévesztett, becsapott téged, amikor feleségül vett.

Egyedül az apja betegsége lehetne ok arra, hogy távol van, de 5 hónapja minden hétvégét ott tölteni akkor is túlzás. A húga és az anyja között, ha jól értem konfliktusok vannak. Na, emiatt velük tölteni a hétvégét, az beteg gondolkodásra vall.

Arról nem is beszélve, hogy ha te másodlagos személy vagy neki, akkor akiket szültél, ők is másodlagosak? Mire tartja egy ilyen f...fej a saját gyerekeit?

2019. okt. 6. 22:39
 12/30 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem a családja ültette be a bogarat a fülébe.

Hallottam már ilyen esetekrõl.

2019. okt. 6. 22:39
 13/30 anonim ***** válasza:
59%

No, hát ezért kellene előbb megismerni az embert, és csak utána hozzámenni és szülni neki.

Mindenesetre ezzel már nem tudsz mit csinálni. Vannak, akiknél ez a hozzáállás a megszokott. A feleség csak egy eszköz, egy szükséges kiegészítő, egy keltetőgép, aki megszüli az unokákat a papának-mamának, aki főz-mos-takarít, kielégíti az ura vágyait, stb. Na, te is ez vagy.

Most ebbe vagy beletörődsz, és leéled így a hátralevő életed, vagy kilépsz belőle...

2019. okt. 6. 22:42
 14/30 anonim ***** válasza:
81%
Mózes első könyve, 2.fejezet, 24 : "Ezért a férfi elhagyja apját és anyját, ragaszkodik feleségéhez, és egy testté lesznek".
2019. okt. 6. 23:15
 15/30 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem az a normális, ha valaki foglalkozik a szüleivel, testvéreivel, ha szükségük van rá. Baj, hogy segít a beteg apjának??? Nem szűnt meg a családja, mert megházasodott. Szerintem mindenki ugyanolyan fontos.
2019. okt. 6. 23:22
 16/30 anonim ***** válasza:
83%
15-ös, a családja pont a felesége és a két gyereke, akikre nagy ívben sz...ik.
2019. okt. 6. 23:26
 17/30 anonim ***** válasza:
18%

16: azért meghallgatnám a másik felet is. Meg milyen feleség az, aki még a beteg apától is sajnálja a segítséget? Vagy ti mind szartok a szüleitekre?

Nekem a szüleim is a családom maradtak, nem szűntek meg.

2019. okt. 6. 23:36
 18/30 anonim ***** válasza:
84%
A kérdező azt írja, hogy 5 hónapja minden hétvégét ott tölt. Ez semmilyen betegápolással nem magyarázható, ha van felesége és két gyereke... Mellesleg a beteg apa mellett ott az anyja és van egy testvére is.
2019. okt. 7. 00:05
 19/30 Savlekotő ***** válasza:
81%
Leggusztustalanabb verzió h a beteg apjára fogja és közben vígan el van a nőjével..
2019. okt. 7. 00:09
 20/30 anonim ***** válasza:
54%
Hazudik neked. Itt egy másik kapcsolat lesz, nem a család. Ha pedig mégis a család, és ennyire hülye, hogy képes ott lenni folyton, akkor lakjon is ott! Biztos otthagynám a helyedben, de ehhez erő kell! Próbáld összeszedni magad, majd a gyerekeket és ha tudsz, költözz el valahova!
2019. okt. 7. 06:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!