Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek én reagálom túl?...

Szerintetek én reagálom túl? Vagy ez így teljesen normális?

Figyelt kérdés

A testvéremnek van két gyereke, ő jelenleg gyesen van a kissebbel. Én hetente egyszer jutok le a nagymamánkhoz, mert kollégista vagyok. Híresen rossz az immunrendszerem, ezt mindenki tudja a családban, folyamatosan beteg vagyok. Erre ma jöttem nagymamámhoz, tesóm meg mondta, hogy ő is jön két beteg gyerekkel. Megkértem szépen, hogy ne jöjjenek, mert ők bármikor jöhetnek, én viszont nem és féltem, hogy elkapom a betegséget a gyerekektől. Természetesen jöttek, mert én hisztis vagyok csak. Egész nap itt voltak, én is. Most pedig 41 fokos lázzal fekszem és hányok mert elkaptam tőlük.

Mondtam a nővéremnek, hogy legközelebb legyen szíves figyelni rám és most az egész család haragszik rám, merthogy önző vagyok.

Azt még hozzátenném, hogy nem engem akartak látni a nővéremék vagy a gyerekek, a mamához jöttek.

Mi a véleményetek? 17 éves vagyok, ha ez számít

2019. szept. 7. 18:15
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
68%
Viszont ennek ellenére nagyon erős lehet az immunrendszered, ha 41 fokos lázzal, hányással ennyire jól vagy, hogy van kedved gyakorizni. ;)
2019. szept. 7. 18:52
 12/38 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, hogy nincs jobb dolgom két hányás között

Mint mondtam, nem a gyerekekkel van a bajom, tündériek.

Ha nem lennék beteg és semmi bajom sem lenne, akkor sem esne jól, hogy ennyire le van tojva a kérésem.

2019. szept. 7. 18:54
 13/38 anonim ***** válasza:
71%
Én is telefonozni szoktam még két hányás között is mert eltereli a figyelmemet.
2019. szept. 7. 18:59
 14/38 anonim ***** válasza:
27%
Én nem hiszem el, hogy a hányós, hasmenős, lázas gyerekeket elvitte a nővéred a nagyihoz. szerintem tök más betegséget szedtél össze.
2019. szept. 7. 19:07
 15/38 anonim ***** válasza:
97%

Nem egyedi eset.

Nem egy anya viszi a beteg gyerekét oda is ahol gyerekek vannak, vagy szabályosan meghiv masokat hozzajuk.

Sajnos ez valos jelenseg.

2019. szept. 7. 19:16
 16/38 anonim ***** válasza:
67%

Vagyis a beteg törpéket viszik a 70-80 éves némihez? Nem hiszem.

A híresen rossz immunrendszeredet meg meg kéne nézetni orvossal,.... bár, ha valóban 41 fokos lázad lenne, nem gyakoriznál itt...bár lehet magamnól indulok ki, jelenleg 36,5 a testhőmérsékletem, ez nálam már túl van a hőemelkedésen (35,2-35,6 az alap napszaktól függően), most próbálom levinni, alig élek (hányás-hasmenés), én 37,5 fölött slszom, mert máshoz nincs erőm.

A 41 meg mindenkinél életveszélyes állapot, és kórházi ellátást igényel .

Szóval uncsi a kamud.

2019. szept. 7. 19:18
 17/38 anonim ***** válasza:
54%
Láz, hányás, gyengeség, gyakori? Nagyon beteg lehetsz...
2019. szept. 7. 19:21
 18/38 A kérdező kommentje:

A nővérem mindig ide jön, ha betegek, mert a nagymamám szívesen segít neki ellátni őket vagy csak foglalkozni a nagyobbal

Értem, akkor valószínű nem jó a lázmérő.

Köszönöm a válaszokat, úgy látszik én látom rosszul a dolgokat

2019. szept. 7. 19:22
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
Párom nővére dettó ugyanezt csinálja, beállít minden családi eseményre a három gyerekével amiből kettő minimum mindig olyan beteg, hogy közösdégbe nem kéne vinni. Aztán mennek mindenki ölébe, köhögnek össze-vissza, az ételtől kezdve mások arcába. De még sosem láttam teljesen egészségesnek mind a 3 gyereküket egyszerre, még nyáron is betegek. Aztán persze a többi gyerek elkapja a családban, köztük az enyém is. Hiába mondjuk neki, betegen ne hozza, mert a többi is elkapja. Megsértődik, de azért eljönnek. Nincs mit tenned, te ne menj mikor ők betegen oda mennek.
2019. szept. 7. 19:23
 20/38 anonim ***** válasza:
37%
A beteg gyerekeket általában nem nagymamához viszik hanem orvoshoz. Egyrészt. Másrészt ilyen hamar nem jönne ki, szóval mástól kaphattad el.
2019. szept. 7. 20:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!