Szàjon csókolni a kisbabákat/ kisgyerekeket?
Valóban különbözőek, ahogy az előző írja, de az fura, hogy valakinek nyílt véleménye van arról, mennyire undorító és veszélyes egy babát vagy gyereket szájon csókolni, de ugyanazt csinálja a saját gyerekével is.
Szerintem gusztustalan!
Sosem láttam még, hogy valaki szopná a gyerek száját..
Ez nem csók, hanem puszi és nincs szexuális töltete.
A kérdés ugyan úgy megosztja az emberek véleményét mint a gyerek előtti meztelenkedés.
Amíg a gyerek nem ellenzi, nem zavarja, addig nincs vele gond.
Azon kívül, hogy primitív és gusztustalan szokás, egészségtelen is.
A fogszuvasodást okozó baktériumok átjutnak a csecsemő szájába.
Szerintem viszont van közünk hozzá, hisz nylvánosan csinálják.
Engem is zavar, a lányomnak azt tanítom, hogy a szájrapuszi az csók, intim dolog, szerelmesek csinálják, és nincs rendben, ha felnőtt szájon puszil gyereket akkor sem, ha az anyja-apja.
Más kultúra, de ott is vannak határok, ha xyéknál az a szokás, hogy nyelvescsókot váltanak a kicsikkel, vagy megmarkolják a másik fenekét, esetleg megpaskolják a nemiszervüket, akkor az családi dolog, ne szóljunk bele, hisz az ő gyerekeik?
Szerintem ez perverz, a zárt szájas érintés is csók, ha száj-szájhoz ér. Én általában olyat látok, hogy nagyot cuppantanak rá, sokáig marad ott a szájuk egymáson.
Szerintem ez pont olyan, mint pl a gyerekházasság. Itt ott szokás, de nincs rendben erkölcsileg, főleg, ha más látja.
Mondjuk én a tinik nagy korkülönbséges párkapcsolatairól is ezt gondolom, amikor 16 éves lányok járnak 25 feletti férfiakkal, pont olyan, mikor 14 éves lányok járnak 23 feletti férfiakkal.
facebookon láttam ezt kiírva témaként egy csoportban. Ott mindenki úgy volt vele milyen természetes dolog.
"Te ezt nem értheted, amíg nem lesz gyereked" "A gyermekem csókja a legfinomabb" "Nem lehet ellenállni a kis finom puha szájuknak"
Szerintem elég pedofil.
Amúgy ha nekem azt mondaná anyám, hogy ők is csókolgattak engem szájra kisgyerekkoromban elég szarul érintene... nem igazán lenne már ugyanaz a kapcsolatunk, másképp viszonyulnék hozzájuk. Beteges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!