Mit tegyek ha utálom a sogornőmet ?
Mutassa? A barátnöd testvére nem a sógornöd. Az a feleséged testvére.
Egyébként csinálj meggy levest. Ebben a melegben jól esik.
Csökkentsd minimálisra a kommunikációt és a lehetőségét.
Vagy mondd meg neki, hogy tudod, hogy miket beszél a hátad mögött. Hozz konkrét példát és kérdezd meg, hogy miért, milyen alapon? Ezek után minimálisra csökkentsd a találkozók lehetőségét.
A testvérét szereted, nem őt.
Mit tegyél?
Vásárolj egy helyesírási szótárt.
Gyakorold a helyesírást.
Tedd tisztába a fogalmi tudást. Az illető ugyanis nem sógornőd.
A kellemetlen személyt kerüld nagy ívben és szard le, hogy mit csinál.
Mit tegyek, ha utálom a sógornőmet ?
Barátnőmnek az édestestvérét utálom, mit tegyek? Nyalis nagyon, előttem mutatja a szépet, hátam mögött kibeszél.
A legjobb amit tehetsz, ha veszel egy helyesírás szótárt és megtanulsz írni, és helyesen használni a nyelvet. Valóban elég butának tűnsz, én sem örülnék, ha a testvérem olyan emberrel jönne össze, aki írni is alig tud.
Gondolom, leendő sógornőt akartál írni, ha most még csak a barátnőd.
Mit tegyél? Vagy hagyd figyelmen kívül, vagy ülj le vele és kérdezd meg tőle, mi a problémája veled.
A helyesírást meg leírták már előttem. Csak ne gyere légyszi azzal, hogy felvidéki magyar vagy, azért nem tudsz írni, mert ez mindig jó kifogás szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!