Van olyan akinek nem a nagynénje a keresztanyja?
Figyelt kérdés
Mert mostanában vagy nem is annyira mostanában ez lett a "divat".2019. júl. 31. 00:13
1/20 anonim válasza:
Jelen. Azt nem tudom, hogy anyámmal egyáltalán rokon-e, de nagyon jóban vannak.:D
2/20 anonim válasza:
Nekem az unokatesóm a keresztanyám.
De nálunk is sok olyan van akinek a nagynénje.
3/20 Thoughtful válasza:
Nekem anyum legjobb barinője a keresztanyám
4/20 anonim válasza:
Szerintem ez régebben volt divat, mivel nálunk szinte mindenkinek így volt, teljesen egyértelmű volt apám, mamám korában
5/20 anonymousreview60 válasza:
Anyám legjobb gyerekkori barátnője.
6/20 anonim válasza:
Én elmúltam 25 éves, amikor életemben először hallottam olyat, hogy valakinek a családtagja a keresztszüleje.
Nálunk pont hogy szabály volt, hogy csak családon kívülről szabad választani.
Én egy beatzenekarba születtem bele és a szólógitáros lett a keresztapám. Keresztanya nem volt akkor még.
7/20 anonim válasza:
Keresztanyám nem rokon, hanem családi jó ismerős. Keresztapám nagybátyám.
8/20 anonim válasza:
Anyukám unokatestvére és a felesége a keresztszüleim. Én sem vagyok az unokahugaim keresztanyja. 44/n
9/20 anonim válasza:
Nekem nincs keresztanyám :) de apu régi munkatársa a keresztapám de nem tartjuk vele a kapcsolatott :((
10/20 anonim válasza:
45 éves vagyok. A keresztanyám, anyám akkori szomszédja, és barátnője volt. Kérdeztem anyámtól miért nem valamelyik testvére, vagy rokon. Azt mondta azért a barátnője lett, mert amikor megszülettem ő könyörgött neki, hogy keresztanyuka akar lenni. Neki nem lehetett gyereke, legalábbis az orvosok ezt mondták. Tévedtek. AMikor én 8-9 éves lehettem akkor lett terhes. A gyeremek születése után letojt minket. Többé nem láttam, mert elköltöztek, később mi is elköltöztünk. De nem is hiányzik. Nekem mindegy kicsoda, nincs jelentősége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!