A nagyszüleim miért ilyen antisznobok?
De én mit tehetek arról? Vagy az apám, aki harminc éves koráig nem is találkozott velük, az ország másik felében élt, önerőből diplomázott le, és sosem volt korrupt (jó persze, volt némi befolyása és előnye, amivel néha élt, de sosem lopkodott össze semmit)
Miért baj, ha az unokáik tovább akarnak tanulni és haragszanak rájuk, mert "derogál" nekik otthon kapálni?
"volt némi befolyása és előnye, amivel néha élt, de sosem lopkodott össze semmit"
Ezis meglopás ha azt nézzük, mert lett volna olyan aki többet ért volna ott, csak nem kapott esélyt.
Most Koncz Gábor színész jut eszembe, aki elmesélte, hogy mikor ő már havonta többet keresett mint az édesapja évente, akkor is le kellett mennie a szülőfalujába kaszálni, mert az édesapjának csak az volt a munka, amit Pesten csinált azt nem tekintette munkának.
A nagyszüleid is így vannak ezzel.
Bár azért a legtöbb nagyszülő örül ha a gyereke, unokája diplomás lesz és nem kell megszakadnia a földeken.
már bocs, de én is ilyen vagyok, csak diplomám van.
Akkor most én is olyan vagyok mint a nagymamád.
Szimpi egy unoka vagy!
és félreértés ne essék, ezt most nem pozitívumnak szántam, hanem kritikának!
előző hozzászóló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!