Hogy lehet lebeszélni az osztályfőnököm arról, hogy megsüttessen 50db palacsintát a nagymamámmal?
Nagyanyád gyámja vagy?
Nem, csupán egy troll, aki lehülyézi azt, akitől van mit tanulnia!
.
"Nagyon nem akarom a dagadt tanáromat étellel tömni."
Az ofőd egyedül akarja megenni mind az 50 palacsintát?
Ha nagyanyád vállalja, neked semmi közöd hozzá!
Lehet estetek már abba a hibába, hogy a mamád sütött valami finomat amit bevittél, és innen jött, hogy na akkor XYka mamája majd palacsintát süt, másik anyuka üdítőt hoz, harmadik apuka kifuvaroz mindenkit a buszmegállóba.. Vannak leszállt agyú ofők.
Én sem szerettem anno az osztályomat, meg ők se engem, szóval átérzem (nem volt velem baj, még mielőtt, csak egy kis introvert okostojás voltam, jobban érdekelt a fizika oktv mint a bebaszcsi. Tbh látszik is így pár évvel később, hogy ki hol van).
A mai nagy számmal halál lazán közölném, hogy oké, akkor ez az osztálykirándulás költségét megdobja 1500al bocsika (hiszen lehet laktózérzékeny, gluténérzékeny, cukros, stb oszt.társad). Sulis koromban talán letudtam volna szemlesütve annyival, hogy a mamának meg van kopva a porc a térdében, nekünk sem süt már, nem tudja végig állni.
Ha telefonon egyeztetett az ofő mamáddal, akkor nincs mit tenni, zabáljon csak szépen azt guruljon majd öreg korára
Balaton parti büfé áron számold fel darabját. Mindjárt nem kell majd nekik.
Anyád meg ne döntsön a nagyi helyett. Meg kell mondani, hogy nem tudja vállalni, idős már, vagy pedig, hogy a nagyinak azon a héten más programja van (nyugdíjas kirándulás, szanatórium stb.).
Azt írod, hogy anyád erősködik.
Akkor nem őt kéne lebeszélni?
Az osztályfőnök hülye lenne nem elfogadni a palacsintákat.
Nagymamádat kérdezd meg, hogy egyáltalán vállalja-e.
De beszéld meg anyuddal is, hogy te nem szívesen etetnéd őket.
Miért erősködik? Nem lehet, hogy tisztában van azzal hogy rossz a kapcsolatod a tanárral és az osztállyal, és így szeretne téged népszerűbbé tenni, jó pontot szerezni neked a többieknél?
50 darab palacsinta az egész osztálynak, az nem nagy mennyiség. Talán 2 db fejenként.
Csak azt nem értem, ha anyud erősködik, akkor miért nem ő süti meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!