Mit tegyek a nagymamámmal?
ritkítsd mamáddal a találkozókat és nem kell hallgatni őt.
nekem egyébként úgy tűnik, hogy a családban te vagy a fekete bárány. bármit csinálsz az rossz, te h*lye vagy, még ha más mondja ugyan azt akkor ő az isten
Megértelek, én is ugyanígy vagyok. :3 A mamám "szerencsére" külföldön él, így évente csak néhányszor találkozunk. Bármit csinálok, szerinte rosszul csinálom. A nővéremet pedig imádja, mondta is már sokszor hogy ő mennyivel jobb nálam, kiskorában is mennyivel szófogadóbb volt, etc... Mikor volt a suliban Q/ (cooper / 'kúper, 2 km-es futás) én lettem az első az osztályból. Persze erre az volt a válasza, hogy tudom hogy folyton dicsérnek a szüpeid, de nem kéne elbízni magad és ilyeneket kitalálni...
Érthető, hogy tökéletes a viszonyunk. :S
13/L
A nagymamád biztos, hogy nem utál. Ha duci vagy, akkor valóban oda kellene figyelned arra, hogy mit iszol és eszel. Ezzel nem akar rosszat, sőt igaza van! Ne igyál cukros üdítőket, válassz inkább ásványvizet vagy limonádét cukor nélkül.
A mamád csak jót akar neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!