Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Nagymamám szeretné, ha odakölt...

Nagymamám szeretné, ha odaköltöznék hozzá a párommal. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nemrégiben elhunyt a nagyapám. A nagymamám közel 60 év házasság után egyedül maradt egy 4 szobás kertes házba. A nagymamám egy végtelen jó szándékú, nagyon érzelmes asszony, aki szeretné ha a párommal odaköltöznénk hozzá. A páromnak, akivel jelenleg albérletben élünk, már megemlítettem a dolgot. Egyenes választ nem kaptam. Nyilvánvalóan nem ismeri olyan jól a mamámat, mint én ezért megértem ha szeretné átgondolni a dolgot. Engem úgy neveltek, hogy a család borzasztó fontos. Ezt én is hasonlóan gondolom. Nagyon jól kijövök a mamámmal. Ő az az ember, aki ha nem tetszene neki valami, akkor sem tenné szóvá. Halk szavú, szellemileg és fizikailag toppon van. Szerintetek mit tegyek? Hogy kérdezzek rá a páromnál, hogy egyértelmű választ kapjak tőle, de ne tűnjek erőszakosnak? Előre is köszi a válaszokat!

2019. márc. 19. 09:27
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm az eddigi válaszokat. Engem nem zavarna az ápolás, az örökség meg nem érdekel. Nekem a lelkiismeretem fontos. Az eltartási szerződésről nem nyilatkozom. Biztos akik erről írnak volt hasonló tapasztalatuk és a jószándékból írták és ehhez több mindent nem is fűzök hozzá. Köszi a válaszokat. Majd alakul...
2019. márc. 19. 14:35
 22/26 anonim ***** válasza:
59%
20. Ahol szeretet van ott ilyen nem fordul elő. Soha nem fogok ilyesmin gondolkozni, és pont nem érdekel a többi családtag mit csinál, mivel én senki vagyonára nem pályázom. Akik ezen ölik egymást azoknak egészségére váljon. Azt ápolom és annak segítek aki fontos nekem, akivel értekes minden pillanat akár az utolsó is. Nem vágyom cserébe semmire. Van egy olyan érzésem, hogy a kerdező is ebbe a ritka kivételbe tartozik. Sok boldogságot és minél több együtt töltött szép pillanatot kívanok a nagyival.
2019. márc. 19. 15:40
 23/26 anonim ***** válasza:
12%
A ritka kivételek, hova szarjak.
2019. márc. 19. 15:44
 24/26 anonim ***** válasza:
76%
Majd ha a nagyi azt is megmondja neki milyet carjon,ő is belátja hogy hülyeség volt. Mindenki a saját hibájábol tanul.
2019. márc. 19. 16:45
 25/26 babyboom567 ***** válasza:
91%
16 éve volt egy barátom, akinek a nagyijának volt egy lakása pesten, és mondta,hogy nyugodtan költözzünk oda, ő kb 3 hónapot él ott a kis szobába, mert balatonon volt másik háza ott élt.Na beköltöztünk.3 NAP MÚLVA ő is jött, és nem volt megállás.Vinni kellett orvoshoz, elintézni neki dolgokat,sőt balhé volt belőle ha valami programot akarunk csinálni délután, hogy nem őt szórakoztatjuk.2 hónap múlva elköltöztünk,igazából ki lettünk rakva, az indok hogy nekünk mindig más dolgunk volt, vele nem akartunk törődni.
2019. márc. 19. 20:12
 26/26 anonim ***** válasza:
89%
Nekem a nagymamám szerette volna pár éve bebiztosítani magát azzal, hogy engem meg a "vőlegényemet" (aki nem volt az) az "esküvőnk után" odaköltöztessen hozzá, mondván, ha hozzáköltözöm, rám iratja a házát. Anyumék ezt nem engedték. Mama pár éve nagyon egyedül van, azóta csak szidja az összes gyerekét és unokáját, akik otthagyták őt, kivéve azt, aki az utcájában lakik, őt mindig kiemeli.
2019. márc. 21. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!