Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Nagymamám el van szállva...

Nagymamám el van szállva magától vagy én vagyok a hülye?

Figyelt kérdés
Párommal anyukámnál és nevelőapumnál élünk. Velünk lakik nagymamám is. Mindenbe próbál bele szólni. Édesanyámék életébe ,és a miénkbe is. És egyszerűen anyu fél tőle (37éves anyukám). Én most fogom a 18-at tölteni. Nagymamám 56 éves. Páromat,és nevelőapumat is ki utálja és próbál minket is anyuval össze uszítani. Mindent elkövet ,hogy ne legyen meg a béke. Tegyük hozzá talán az is közre játszik,hogy napi 4 frontin (0,25) megvan nála. Ha ő nem lenne minden nagyon jó lenne. Anyukám imádja páromat ,én pedig nevelő apum szóval ezzel sem lenne baj. De mamám folyamatos hülyeségei már rá mennek az idegeinkre. Anyukám táskáját meg az enyémet is ki pakolja ellenőrzi,a szobákat úgyszint. Betéteinket megnézi a kukában véresek-e nem e vagyunk terhesek és ehez hasonló dolgok. Ki nem dobhatjuk.:/ mi lenne a jó megoldás?
2019. márc. 5. 13:57
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Ő az a baj,hogy semmiféle képp nemtud és nem is akar le állni ezekkel.:(
2019. márc. 6. 07:15
 22/25 anonim ***** válasza:
94%
20-as jól leírta a veszélyeket. Férjem is nem létező dolgokat, eseményeket látott a Rivotril-tól. Szerencsére időben rájöttünk, és leállt vele. Sajnos a nagymamádnál ez már nehezebb eset, mert régóta szedi, és többfélét. Próbáljatok beszélni a háziorvossal, vagy egy szakorvossal. El kell mondani ezeket a tüneteket, ezek nem ismeretlenek, a gyógyszer tájékoztatójában biztosan benne vannak. Mi is a háziorvossal közösen oldottuk meg.
2019. márc. 6. 11:58
 23/25 anonim ***** válasza:
95%

Anyukád hívja fel a mamád kezelőorvosát és próbáljon meg konzultálni vele!

Amit a mamád csinál az nem pusztán rosszindulat, hanem betegség. Azzal pedig nem jó viccelni.

Nekem mamám kapott anno nyugtatókat, de ő is folyamatosan hallucinált, hogy megloptuk, elloptuk a pénzét stb. Aztán kitalálta, hogy valaki be akar jutni a házába (átmentem, nem volt nála senki) és 1 szál pizsamában szeretett volna lemászni a teraszról, hogy meneküljön.

Nála közrejátszott az is, hogy demenciája volt, de nagyon erős nyugtatókat kapott a vége felé + fájdalomcsillapítókat (rákos volt) és teljesen megkattant tőle.

Szóval én mindenképp azt javaslom, hogy próbáljátok meg felvenni az orvosával a kapcsolatot!

Egyébként mire szedi egyáltalán ezeket a gyógyszereket?

2019. márc. 6. 14:43
 24/25 anonim ***** válasza:
55%
Kedves kérdező: Kié a lakás? Mert ha a nagyié, akkor ti csak hangosan, és előre köszönhettek neki.
2019. márc. 6. 18:48
 25/25 A kérdező kommentje:

Utlso mienk a lakas.

Koszonom a valaszokat.

Konkretan,hogy mire szedi oket nemtudom.:/ Volt egy balesete az altatot az miatt szedi mert nem megy azota neki az alvas. A frontint fogalmam sincs.

2019. márc. 7. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!