Nagymamám el van szállva magától vagy én vagyok a hülye?
Anyukád hívja fel a mamád kezelőorvosát és próbáljon meg konzultálni vele!
Amit a mamád csinál az nem pusztán rosszindulat, hanem betegség. Azzal pedig nem jó viccelni.
Nekem mamám kapott anno nyugtatókat, de ő is folyamatosan hallucinált, hogy megloptuk, elloptuk a pénzét stb. Aztán kitalálta, hogy valaki be akar jutni a házába (átmentem, nem volt nála senki) és 1 szál pizsamában szeretett volna lemászni a teraszról, hogy meneküljön.
Nála közrejátszott az is, hogy demenciája volt, de nagyon erős nyugtatókat kapott a vége felé + fájdalomcsillapítókat (rákos volt) és teljesen megkattant tőle.
Szóval én mindenképp azt javaslom, hogy próbáljátok meg felvenni az orvosával a kapcsolatot!
Egyébként mire szedi egyáltalán ezeket a gyógyszereket?
Utlso mienk a lakas.
Koszonom a valaszokat.
Konkretan,hogy mire szedi oket nemtudom.:/ Volt egy balesete az altatot az miatt szedi mert nem megy azota neki az alvas. A frontint fogalmam sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!