Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Nagymamám el van szállva...

Nagymamám el van szállva magától vagy én vagyok a hülye?

Figyelt kérdés
Párommal anyukámnál és nevelőapumnál élünk. Velünk lakik nagymamám is. Mindenbe próbál bele szólni. Édesanyámék életébe ,és a miénkbe is. És egyszerűen anyu fél tőle (37éves anyukám). Én most fogom a 18-at tölteni. Nagymamám 56 éves. Páromat,és nevelőapumat is ki utálja és próbál minket is anyuval össze uszítani. Mindent elkövet ,hogy ne legyen meg a béke. Tegyük hozzá talán az is közre játszik,hogy napi 4 frontin (0,25) megvan nála. Ha ő nem lenne minden nagyon jó lenne. Anyukám imádja páromat ,én pedig nevelő apum szóval ezzel sem lenne baj. De mamám folyamatos hülyeségei már rá mennek az idegeinkre. Anyukám táskáját meg az enyémet is ki pakolja ellenőrzi,a szobákat úgyszint. Betéteinket megnézi a kukában véresek-e nem e vagyunk terhesek és ehez hasonló dolgok. Ki nem dobhatjuk.:/ mi lenne a jó megoldás?
2019. márc. 5. 13:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
87%
Nem sok az a frontin amit szed, attól nem lenne ilyen. Neki valami más baja is van és más gyógyszerek is kellenének. Anyukád miért nem csinál valamit? Nem százas a nagyi, talán helyre tudnák hozni a pszichiátrián, de ahhoz oda is kellene vinni valakinek.
2019. márc. 5. 14:43
 12/25 anonim ***** válasza:
94%

Ez nekem halál komolyan valami elmebetegségnek tűnik. Frontin vényköteles, milyen orvos írja fel neki? Nem akarnák esetleg megvizsgálni?

Amíg meg nem oldódik, én mindenesetre zárnám az ajtómat, és nem használnék betétet.

2019. márc. 5. 14:44
 13/25 anonim ***** válasza:
95%
Mondd meg neki, hogy a terhesség nem öröklődik, és attól hogy ő és anyád 18 évesen már lepetéztek, nem kell aggódnia, te még nem akarsz gyereket.
2019. márc. 5. 14:46
 14/25 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat! Mindenkinek ment a zoldkez.

Pszichiatriaval az a baj,hogy ha magatol nem megy mi nem rangathatjuk el.

Ezt szerintem is kezeltetni kene valami betegseg az tuti. :/

2019. márc. 5. 14:56
 15/25 A kérdező kommentje:
Ja es igen a frontint orvos irja. Plusz valami altatot azt hiszem Somnol vagy ilyesmi a neve.
2019. márc. 5. 14:56
 16/25 anonim ***** válasza:
94%
Menjetek el új zárat venni a szobaajtóra (és egyéb helyiségekre, ahol ellenőrzést szeretnétek meggátolni), minden kulcsot, amit új zárhoz adtak, hordjatok magatoknál.
2019. márc. 5. 15:02
 17/25 A kérdező kommentje:
Koszonom! :)
2019. márc. 5. 15:05
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Somnol,én anyám attol hot pucéran kiment éjnek idején kapálni és ez nem vicc...
2019. márc. 5. 15:18
 19/25 A kérdező kommentje:
Oh :(
2019. márc. 5. 15:52
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Ja és semmire nem emlékezett a kapálásból,csak h lefeküdt aludni,szoval baromira kicsapta,hasonlo a teperin xefo rapid es a sirdalud nevü mérgek,ezektől meg kb logott a feje egy napon át,volt h a vécé melett találtam meg,mert mellé ült.. A rivotriltol meg olyat látott ami nincs.. Miota leállt ezekkel a szarokkal sokkal jobban van és kevésbe beszámithatalan agressziv..
2019. márc. 5. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!