Nagymamám pikkel rám, mit tegyek?
Minek kell egyáltalán inni? Vagy már a mai fiatalok tényleg nem tudják magukat jól érezni csak ha piálnak? Ez annyira szánalmas.
Legalább a nagyszülők pénzén mész bulizni, vagy a sajátodon? Mert ez sem mindegy! Mamád meg nem fog már változni.
Mivel van köztetek egy generációs szakadék, így a mamád másképp lát és gondol bizonyos dolgokat.
Nekem sem lenne szimpatikus, ha az unokám pár év múlva részegen, botladozó nyelvvel járna haza minden hétvégén. Egyszerűen taszítani a viselkedése és biztosan elbeszélgetnék vele. Ahogy pedig rákérdeztél a cigi és kávé témára, azt én kérdőre vonásnak venném... Ez sem tetszhetett a mamádnak. Én ennél a pontnál finoman emlékeztettelek volna, hogy ki nevelt fel, kit kérsz számon.
A Te "problémádra" 3 megoldás van.
1.: Abbahagyod az ivást és józanul mész haza. /1-2 sör belefér./
2.: Folytatod a botladozó nyelv életmódot és elviseled a mamádat. /Sanszos, hogy ő sokáig nem fog téged így megtűrni./
3.: Elköltözöl, aztán úgy élsz ahogy neled tetszik. /Ha ezt megteszed, legyél teljesen önellátó, ne a mamához járj rendszeresen enni, stb/
Ne menj haza részegen. Aludj havernál, vagy anyukádnál, és ha már józan vagy, akkor menj haza.
Vagy ne beszélgess, csak feküdj le aludni.
Drága ez legyen a legnagyobb problémád az életedben!
+olyan vagy mint egy lázadó kisfiú.
Hajrá költözz külön - szerintem 0 tapasztalatod van a való élettel kapcsolatban ^^
Ha inni tudsz viseld következményét.
Ha egyedül laksz majd - viseld azt.
+örülj, hogy melletted vannak még ha nem is mindig rózsaszín a kapcsolatotok.
Nem rosszat akarásból, de bármikor elhunyhat bárkid.
S lelkiismereted kísértene, ha pl haragba válnátok el.
Elég egy magas vérnyomás, szívinfartus - amire bizony rátesz a stressz.
Amúgy tisztán s nyugodt pillanatban elkapva őket próbáltál már őszintén, nyugodtan, megfontoltan szívből beszélni velük a "problémáról"?
Szülők/család ...szval szívhez kötöd a témát s tudod hogy nyerd meg őket, akkor megoldódik.
A húgom is mindig azt monda
Picit voltam csak ittas...
Ohh persze...ő elhitte, hogy normálisan viselkedik/beszél, majd készítettem neki videót róla.
Vágod hogy csak azért belém kötött s ordított, mert el mertem mondani neki milyen színűt hányt???
Szánalom...
Lehet te se tudsz magadról tisztán (vegyél vissza piából), de ha szimplán nézeteltérés van - beszélj velük jó pillanatban.
Csak elalszik egyszer a nagyi nem?
akkor meg nem kell beszélgetni vele,csak menj aludni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!