Mit tudok tenni, kihez tudok fordulni, ha agresszív a nagymamám?
Figyelt kérdés
Édesanyám kettesben él a nagymamámmal, aki iszonyatosan agresszív és hirtelen haragú ember. 18 éves koromig én is velük éltem és már akkoriban is, gyerekkoromban is ilyen volt, de mióta nagypapám meghalt, teljesen bekattant. Nem csak szóban inzultálja, hanem meg is üti anyukámat, akit egyébként nemrég műtöttek meg, szóval kifejezetten kiszolgáltatott helyzetben van. Nagynéném, anyukám testvére általában szót tud mamámmal érteni a legtöbb dologban, de mivel nem lakik ott, nem hiszi el ezeket a verekedős sztorikat, én viszont tudom hogy ilyen, bár ketten kevesek vagyunk hozzá, hogy megfékezzük, főleg hogy én se vagyok ott túl sokat, a szó pedig nem használ. Féltem édesanyámat, de nem tudunk mit tenni, elköltözni egyik se tud, nincs rá pénzünk.2018. júl. 20. 22:55
1/6 anonim válasza:
Amikor tombol, kihívni a rendörseget!
2/6 anonim válasza:
Kinek a tulajdona a lakás? Ha anyukádé, akkor ki kell rakni onnan az agresszív vénasszonyt. Ha nem, vagy megosztott tulajdon, akkor nehezebb ügy. Akárhogy is, mindenképp külön kéne menni tőle. Nem kellemes dolog családon belül, de legközelebb látleletet kell szerezni és mehet a büntetőfeljelentés. Az ilyen ember csak akkor áll le, ha erővel áll szemben. Másból nem ért.
3/6 A kérdező kommentje:
Anyukámé és két testvéréé a ház, de mamámnak haszonélvezeti joga van, szóval nem tudjuk kirakni onnan.
2018. júl. 21. 12:46
4/6 anonim válasza:
Hat, igy sokat nem tehettek. Illetve, annyit, hogy ha megüti, feljelentitek.Tudom, csúnyán hangzik, de ha anyukádat nemrég műtötték, akkor ez egy teljesen erthető es indokolt lépés lenne.
5/6 anonim válasza:
Demens a nagymama? KÉne neki nyugtatót iratni, gyógyszerrel valamennyire karbantarthatók ezek a dührohamok.
6/6 A kérdező kommentje:
Azt nem tudjuk biztosra, hogy demens-e, de szerintünk igen, bár orvoshoz nem hajlandó elmenni, hogy kivizsgáltassa magát
2018. júl. 31. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!