Mit csinaljak ha a nagymamam allandoan kerget minket?
Figyelt kérdés
Atszoktak jonni barataim mikor dolgoznak szuleim vagy kirandulnak mert van medencenk es itt tudunk hulyilni akkor de mindig megjelenik nagymamam es elkerget minket nem velunk lakik csak atjon megnezni minket miket csinalunk mar szoltam apanak es beszelt vele h ne jojjon de nem erti meg es engem allit be rossznak h vizzel lelocsoltam meg multkor futas kozben elesett es ramfogta h en vizeztem be a jardat. probaltam mar a kaput bezarni de valahol bemaszott es azzal vadol h leegetem ot h mesztelenul vagyunk de nem lat be senki utcarol mert haz mogott van, oldalt meg ilyen magasan soveny barataim elott is eleg ego mar szinte varjak mikor jelenik meg es ma magaval vitt egy megkezdett bort es cigit felek h este bekop de barataim szerint addig megissza. ha igy folytatodik megfogjak tiltani h athivjak barkit :( (telorol irtam)2018. aug. 5. 15:13
11/14 anonim válasza:
Te semmit. Szóltál a szüleidnek, majd ők elintézik. Lecserélik a zárat, szöges drótot raknak a tetejére, hogy ne tudjon átmászni stb. Egyébként hány éves a mama, hogy átmászik a kerítésen? :D és olyan közel lakik, hogy csak úgy átszaladgál hozzátok?
12/14 anonim válasza:
En sem egészen értem, hogy miért futtok el. Kiabál, hogy ne bulizzatok? Na és? Kiabálj vissza, hogy dehogynem.
13/14 anonim válasza:
Mondjuk, arra azért kíváncsi lennék, hogy hány évesek vagytok. Már csak szért, hogy a bor és cigi "beköpésétől" ennyire tartotok,
14/14 anonim válasza:
Ezen a kérdésen jót nevettem. :D Ne haragudj, de ez marhára vicces!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!