Mi lehet a baj? Mi történhetett?
Anyukámat kb. 15 perccel ezelőtt felhívta a nagymamám(az ő anyukája) és totálisan hülyeségeket beszélt, hogy ott vannak nála férfiak, nők, nem tudja, hogy fektesse le a gyerekeket, mi hol vagyunk, stb. Aztán anya felhívta a testvérét, akitől megtudtuk, hogy őt is felhívta a mam, úgyanígy összefüggéstelen zagyvaságokat beszélt. Most eléggé megijedtünk. Régebben voltak alkoholproblémái mamámnak, de elvileg nem hallatszott most a hangján, hogy ivott volna. Altatót is szed. Lehetséges, hogy attól csinált ilyet, esetleg álmában? Létezik ilyen mellékhatása?
Valamint ez a mamám szinte egész nap egyedül van, otthon a lakásban, nem mozdul ki, hiába hívjuk, menni meg nem tudunk sajnos mindennap hozzá. Lehetséges, hogy “bekattant”? (Bocsánat az erős kifejezésért)
Most anya a tesójával elindultak mamámhoz, csak kíváncsi vagyok, ezen részletek alapján ti mit gondoltok.
Szerintem elpattant neki valami...
Erre más válasz kevés van..
Szerintem rá kellene nézni minél előbb.
Altató bevétel után (esetleg) tud ilyet okozni, vagy önmagában az időskor miatt is lehet sajnos. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!