Defektes vagyok, ha nem rajongok az újszülött unokámért?
A környezetemben minden nagyi odavan az unokáiért, ünnepnapnak élik meg-saját elmondásuk szerint- ha találkoznak.
Nekem két hete született egy lányunokám. Elkeserítő, de nem érzek semmiféle rajongást. Nyílván szeretem, legalábbis szeretném szeretni. A fiam olyan lelkesen mutogatta, ölelgette, közben hozzám bújt, tiszta lelkifurdalásom volt/van.
Egyedül a férjemmel mertem beszélni erről, akinek az a véleménye, nem kell túlizgulni az életet, majd megjön a szeretet is.
Nem tudom, számít-e, 45 éves vagyok, és még van 3 kiskorú gyerekem. Nagyik, ti egyből imádtátok az unokát?
A korod nem indokolja ezt. Az én anyám 42 évesen lett nagymama, és az első pillanattól imádja az unokáját.
Inkább arra gondolnék, hogy mivel kisebb gyerekeid is vannak, emiatt nem olyan izgalmas. Igaz, a kiskorú nem jelent semmit, ha pl. mindhárom tíz év feletti.
Adj magadnak időt, belejössz majd. Persze ezt akarni is kell.
Anyukám 60eves, és nincs unokája. Valószínűleg nem is lesz, pedig van 3 felnőtt korú gyereke.
Biztos vagyok benne, hogy lenne a helyedben, és imádna egy kisunokát.
Neked megadatott, ami másnak sosem, pedig nagy a vágyuk felé. Éld át ebben a szellemben :)
Ilyen koran szult a lanyod ??
En 48 vagyok es a lanyaimnak eszuk agaban sincs szulni
Korai meg 24 es 28 evesek
Boven raernek es en is unokazni
3 kiskoru gyerek inkabb szabadsagra vagysz nem unokara
Te meg ostoba utolsó?
Férjem is 25 évesen lett apuka, anyósom szintén 45 éves volt bár ő rajong az unokájáért, és nem vagyunk cigányok , anyum meg 53 éves volt ekkor.
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó előttit nem akarom sokkolni, de értelmiségi pár vagyunk, a fiam és a felesége is.
19 és 20 évesek voltunk a férjemmel, amikor váratlanul megfogant a fiam. Érettségizni már úgy mentem, hogy terhes voltam. Számunkra evidens volt, hogy megtartjuk. Biztos volt benne vagányság is, hogy fog ez menni nekünk, és nem is bántuk meg. Nagyon nehéz, de gyönyörű időszak volt, közben végeztük az egyetemet, férjem dolgozott is mellette. Fiatalon sok mindent kibír az ember, azon is csak röhögtünk, ha a fáradtságtól egymásnak mentünk a lakásban. Ezt csak azért írom le, hogy nincs sablon az életre, nincs olyan, hogy 19 évesen korai szülni. Én azt szeretem, ha mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja. (Egyik barátnőm 42 évesen szülte az elsőt, mert ő így szerette volna. Senki nem mondta, mi se, hogy fiatalon kell gyereket vállalni, mert mi úgy csináltuk, és nekünk bejött.)
Amikor a fiamék bejelentették, hogy gyerekük lesz, nekünk nem volt más dolgunk, mint ezt elfogadni. Felnőtt emberek, fiam már végzett, a leendő felesége még egyetemista. Nekik könnyebb dolguk lesz, mint nekünk volt, kicsit idősebbek is, meg segíteni is fogjuk őket.
(Nekünk a három kicsi jóval később született, így egyszerre vagyunk kisgyerekes szülők, és fiatal nagyszülők.)
"Ilyen koran szult a lanyod ??
En 48 vagyok es a lanyaimnak eszuk agaban sincs szulni
Korai meg 24 es 28 evesek
Boven raernek es en is unokazni"
:DDDD mondja ezt az aki 20 évesen szült. De okos vagy tényleg.
Dehogy vagy defektes! Figyeld meg, ezek a szuper nagyik átestek a ló másik oldalára. Minden unoka zseni, (köszönni sem tud)oszt, szoroz 5 évesen, de visít az anyja, nagyanyja után, ha rászáll egy szúnyog.
Már nincs saját facebook profilképük, mert az unokáét teszik be helyette. Egyik-másiknál már túlzás, amit művelnek.
Szereted, és szeretni is fogod az unokádat,csak nem ilyen elvakult módon, hogy az ember lányának szinte lelkiismeret furdalása van, mert még fiatalkori szerelmes énünk sem volt ilyen vak, ilyen istenítő, elvakult.
Csak figyelj, és rájössz a nagyfokú színjátékra, amit a csoda nagyik művelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!