Hogy mondjam meg neki, hogy ne sèrtsem meg? Most a boltban szellentet szàndèkosan.
16 èves lány vagyok, igencsak közeli, mondhatni baráti a kapcsolatom a nagyszüleimmel, főként a nagyapámmal.
Ma reggel segítettem bevásárolni nekik az egyik helyi kisközértben. Èpp egy àrufeltöltő ügyködött mellettünk guggolva, amikor is nagyapám oda állt hozzá, legajolt a savanyúságért és véletlenül a fejéhez szellentett a nőnek.
Azt mondta, ez egy ravasz fröcsögős volt és nem tehet róla, ha karcol a vége.
A gond az, hogy helyi bolt révén én megleheősen ismerős vagyok a közértben, a pénztárost mégszemélyesen is ismerem.
Könnyes lett a szemem a nevetéstől...meg a kínos szituációtól...ez nem az első, mindig ilyeneket csinál nyilvános helyeken. Mikor az erkélyen ült a szomszédunk egyik este és itt vacsoráztak a nagyszüleim, nyitott ablaknál végezte a dolgàt, szòval minden kihallatszott...
Mit csináljak?
Igen, értem, persze engem is megevettet az ilyen, beleszülettem ebbe a sajátos humorral megáldott környezetbe, de...ezek után rohadt ciki lesz ùjra bemenni abba a közértbe :D
Hát szívesen mesélek még, az egyik ilyen furcsaság a nagymamámmal esett meg. A Keletibe mentünk bècsi uticéllal tavasszal, a szüleim előre mentek harapnivalót venni a büféhez, én pedig lemaradtam vele, mikoris egy kínai pasas véletlenül rátolta a lábára a bőröndöt. A mamám hangosan felsisszent ès egy nagy AU-t kiadott, erre a férfi valami olyat nyögött ki, hogy " What?", erre meg a mamám fenyegető kézmozdulatokat tett velé lassan ès elhordta mindennek, a pasas meg továbbsietett, nem is èrtetre, mi történt.
A helyzetkomikum miatt sírva fakadtam a nevetéstől, a nagymamám meg azt hitte, hogy a kilincsorrù jegyárus jutott eszembe és ő meg attòl kapott röhögőgörcsöt, a szüleim meg nem értették, mi történt :DD
A másik, pedig, mikor hasmenése volt az utcán és bement a Buger King-be, de valahogy kifogta megint ès beszorùlt a wc-be, ilyen kódos mosdó van, csak fogyasztás esetén használható.
Szóval, addig próbálkozott, amíg egy nagy rántással kinyitotta. Ott állt egy pasas, akibe belekötött, mert azt hitte, hogy ő zárta be :DD.
Aztán mikor szatyrokkal teli kézzel sétált az Oktogonnál, megakarta nézni az egyik kirakatot és a nehéz batyu adta lendület révén nekiszaladt az üvegnek, szóval érte mentünk, nem lett semmi baja szerencsére, de ahogy meglódult és paff..te jò èg, mièr mindig mi :DD
Az aztán igazán bátor, aki egy nagyapa korú fószernek nekiugrana, ecsém, van vér a fszod alatt rendesen!
Kövi mi lesz? Befenyítesz majd egy csecsemőt, amiért betojik a buszon?
Egyébként a színvonal jo mélyen lehet nálatok, de nagyanyád és nagyapád meg vaszeg az egész családod egy büdös bunko, az az igazság.
Ha szerintetek ezek vicces dolgok akkor nagy baj van a fejetekben, és valaki majd nem fogja poénnak találni és esetleg megver érte.
A kor nem mentesít.
A kérdező nagyapja nem értelmi fogyatékos és nem szellemileg leépült, hanem egy büdös bunkó. Ha nektek teljesen oké (és vicces), hogy valaki a pofátokba fingik, legyen, de nem mindenki fogja ezt ennyire jól fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!