Bemutassam a barátnőmet a nagyszüleimnek? (79/N 82/F 20/L)
Figyelt kérdés
Nem feltétlenül akarnék coming-outolni, és a barátnőmet sem úgy mutatnám be, mint a barátnőm, de szeretném, ha megismernék és megkedvelnék.2018. máj. 14. 09:39
1/9 anonim válasza:
A coming-out-ot csak viccből írtad, vagy leszbikus vagy és a barátnőd szeretnéd bemutatni nekik? Mert ők sem hülyék, kortól függetlenül, jó eséllyel le fog nekik esni. Azt, hogy mennyire nyitott gondolkodásúak, te tudod, én nem biztos, hogy erőltetném ezt.
2/9 A kérdező kommentje:
Leszbikus vagyok és szeretném bemutatni a barátnőmet a nagyszüleimnek. De várni szeretnék a coming-outtal (vagy egyáltalán nem megtenni), viszont szeretném, ha megismernék.
2018. máj. 14. 10:21
3/9 anonim válasza:
Ha tudják, hogy leszbikus vagy, akkor mutasd be. De ha nem, akkor inkább hagyd. Szerintem még az ő korukban nem voltak annyira toleránsak az emberek. Szóval lehet, hogy rosszul esne nekik, ha közölnéd, hogy nem pasid van, hanem csajod.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem a barátnőmnként mutatnám be, hanem EGY barátnőmnek.
2018. máj. 14. 11:42
5/9 anonim válasza:
Mennyire tartod velük a kapcsolatot, mert ha nem annyira, vagy ha még is, igazából mindegy. Miért lenne fontos bemutatni nekik mint sima barátnőt?
Az összes haverodat, barátodat bemutatod nekik? :)
6/9 anonim válasza:
Ha fontosnak érzed, hogy ismerjék, akkor igen.
Ott van pl. a YouTuber Maris, akinek több videója is szól a leszbikusságról. Náluk azt hiszem, hogy a nagymama ismeri a barátnőt, de nem mondták el, hogy együtt járnak. A néni pedig talán semmit sem sejt.
7/9 anonim válasza:
Nagyszülőktől függ . Ha konzervatívak ,én nem erőltetném,csak veszekedés lenne belőle,80 évesen már nem változik az ember véleménye.
Én ugyan nem vagyok leszbikus,de a saját nagyapámnak (és a mamámnak is,amikor még élt) ,ha meleg lennék is bármikor bemutathattam volna a párom,elfogadóak .
8/9 anonim válasza:
Szerintem ne, illetve, ha megis szeretnéd, akkor tenyleg úgy, mint az egyik baratnődet es ne a párodként.
9/9 anonim válasza:
Szerintem le fog nekik esni. Idősebbek. De nem buták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!