Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » A nagyszülők azzal nyaggatnak,...

A nagyszülők azzal nyaggatnak, hogy ők dédunokát szeretnének, pedig még pasim sincs. Elmondjam nekik, hogy leszbikus vagyok?

Figyelt kérdés
Volt már barátom, de azok inkább ilyen "legyenkitbemutatniotthon"-féleségek voltak. Egyetemen járok egy lánnyal már másfél éve. Nagyszüleim (főleg a nagyi) azzal jön, hogy már igazán férjhez mehetnék, meg hogy ő ennyi idősen már gyereket szült. 23/N
2018. ápr. 4. 10:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%

Párom nagyanyja 14 éve "SZÉGYENKEZIK" miattunk, amiért se házasság, se gyerek; csak együttélés.

Ő ezt úgy fogja fel, hogy megszégyenítettük őt.

2018. ápr. 4. 12:20
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell mondani, hogy ha gyereket szeretnének babusgatni, akkor csináljanak maguknak.
2018. ápr. 4. 12:39
 13/20 anonim ***** válasza:
62%

"Nagyanyám erre azzal érvelt, hogy ő se szerelemből ment hozzá nagyapámhoz, hanem mert már "itt volt az ideje" és a papám rendes ember volt."

Annyiban igaza van, hogy két kompatibilis ember meg tudja egymást szeretni akár a nulláról, de ha egy ösztönös gerjedelem elmúlik két unkompatibilis ember között, akkor azon semmi nem segít.

2018. ápr. 4. 18:20
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Fogadjanak örökbe egy gyereket, ha annyira babázni akarnak. Senkitől nem várhatják el, hogy szüljön; arról nem is beszélve, hogy ha valaha is lesz gyereked, akkor elsősorban a te felelősséged lesz, és csak másodsorban unoka/dédunoka, akivel kéthetente pár órán át játszik az, aki kikövetelte tőled. Ma már nem olyan világot élünk, ahol legfeljebb 25 évesen mindenkinek kutya kötelessége családot alapítani és évtizedeken át boldogtalanul élni olyasvalaki mellett, akit nem szeret, de nem hiszem, hogy lenne értelme ezt a nagyszüleidnek magyarázni.
2018. ápr. 4. 19:13
 15/20 anonim ***** válasza:
50%

Ha 80hoz közeliek nem mondanám el.Ha 60asok, simán.

De azért tudjátok...borzasztó olvasni a rengeteg rosszindulatú "mi közük hozzá" hozzászólást.

Én tényleg nem tudom ki hogy nőtt fel, de nálunk egy egy ilyen kérdés nem szül felháborodást.Egyrészt nagy a kötődés és a szeretet, másrészt tiszteletből se hurrognék le sem szülőt sem nagy szülőt egy mi közöd hozzá-val.

Borzasztó...de komolyan.

2018. ápr. 4. 21:38
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Ránézésre egyszerűen ebben szocializálódott emberek, akik meg amúgy szeretnek. Simán elmondanám, hogy barátnőm van, nem fognak megenni. Jó, mondjuk nekem eléggé szupermenő nagyszüleim vannak, ha bejelenteném, hogy tapírrá operáltatom magam és egy farmon fogok dolgozni Belize-ben, akkor érdeklődve kérdeznének az ottani telekárakról, meg arról, hogy milyen tapírnak lenni.
2018. ápr. 5. 10:41
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Hol csinálnak ilyen tapírplasztikát? 😎 De igen, ez lenne a természetes, hogy a felmenők elfogadják a döntéseinket. Saját magamat rúgom tökön, ha a lányom felnő, és megpróbálok belepofázni az életébe, az tuti.
2018. ápr. 5. 13:53
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Én első körben a barátnőddel beszélném meg mit gondol a gyerekvállalásról. Ilyen fiatalon nyilván ez még képlékeny, de legalább nem kell azzal szembesülnöd, hogy az egész családnak előadod, hogy nem lesz gyerek, aztán meg mégis örökbe fogadtok, vagy donorral lesz gyereketek, vagy valahogy.
2018. ápr. 5. 14:46
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Mondj annyit, hogy van kialakulóban egy kapcsolat vagy pedig még nem tűnik komolynak a kapcsolatod. A szexualitásod csak rád tartozik, többet nem is mondanék a helyedben. A gyereket miért is kellene tudnod ilyen fiatalon? Majd megbeszélitek 4 szem közt, aminek a döntésébe senki nem szólhat bele, mert akarna unokázni. Nem ők nevelnék fel, ha lenne gyerek, akit örökbe fogadhatnátok, hanem ti! Ha nincs párod vagy csak ezt mondanád, akkor meg hogyan is csinálnál egyedül?

Tőlem is sokat kérdezgetnek, hogy mikor lesz barátnőm. Utána jönne a házasság és az unoka kérdések. Mivel nem vagyok egy türelmes személyiség, ezért van egy olyan megérzésem, hogy nemsokára azzal fogok hozzájuk beállítani, hogy azt mondanám, hogy meleg vagyok, egyszer már majdnem ezt adtam be témának. 22/f

2018. ápr. 7. 16:44
 20/20 anonim válasza:
100%
Ne torodj vele nyogd be nekik es hagyd fakepnel oket
2018. júl. 4. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!