A nagyszülők azzal nyaggatnak, hogy ők dédunokát szeretnének, pedig még pasim sincs. Elmondjam nekik, hogy leszbikus vagyok?
Párom nagyanyja 14 éve "SZÉGYENKEZIK" miattunk, amiért se házasság, se gyerek; csak együttélés.
Ő ezt úgy fogja fel, hogy megszégyenítettük őt.
"Nagyanyám erre azzal érvelt, hogy ő se szerelemből ment hozzá nagyapámhoz, hanem mert már "itt volt az ideje" és a papám rendes ember volt."
Annyiban igaza van, hogy két kompatibilis ember meg tudja egymást szeretni akár a nulláról, de ha egy ösztönös gerjedelem elmúlik két unkompatibilis ember között, akkor azon semmi nem segít.
Ha 80hoz közeliek nem mondanám el.Ha 60asok, simán.
De azért tudjátok...borzasztó olvasni a rengeteg rosszindulatú "mi közük hozzá" hozzászólást.
Én tényleg nem tudom ki hogy nőtt fel, de nálunk egy egy ilyen kérdés nem szül felháborodást.Egyrészt nagy a kötődés és a szeretet, másrészt tiszteletből se hurrognék le sem szülőt sem nagy szülőt egy mi közöd hozzá-val.
Borzasztó...de komolyan.
Mondj annyit, hogy van kialakulóban egy kapcsolat vagy pedig még nem tűnik komolynak a kapcsolatod. A szexualitásod csak rád tartozik, többet nem is mondanék a helyedben. A gyereket miért is kellene tudnod ilyen fiatalon? Majd megbeszélitek 4 szem közt, aminek a döntésébe senki nem szólhat bele, mert akarna unokázni. Nem ők nevelnék fel, ha lenne gyerek, akit örökbe fogadhatnátok, hanem ti! Ha nincs párod vagy csak ezt mondanád, akkor meg hogyan is csinálnál egyedül?
Tőlem is sokat kérdezgetnek, hogy mikor lesz barátnőm. Utána jönne a házasság és az unoka kérdések. Mivel nem vagyok egy türelmes személyiség, ezért van egy olyan megérzésem, hogy nemsokára azzal fogok hozzájuk beállítani, hogy azt mondanám, hogy meleg vagyok, egyszer már majdnem ezt adtam be témának. 22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!