Kattant a nagyapám! Mit tegyek?
sziasztok
az a gondom, hogy megbeszéltem anyuval h a nagyszüleimhez költözök és el is költöztem, elinte jófej volt a nagyfater kb 1 hónapig, de aztán egy nyomorék lett. kajak sajnálom h ezt kell írnom de tényleg az. beleugat abba h mikor tanulok meg nem xboxozhatok, pedig lassan 18 vagyok...és persze a hülye anyámhoz sem mehetek vissza tőle azért jöttem el mert a csávójától kikészültem. De az öreg komolyan mondom még rosszabb, már néha arra gondolok h bárcsak elpatkolna mert nagymamám még azért normális. Meg át se jöhetnek a haverok semmi.....pedig mielött odaköltöztem aztmondta engedi és igazából full nagy a ház is
szerintem csak anyámnak akart jót egyedül h a pasijával lehessen, de közbe meg az én életemet is tönkreteszi a nagyapám, meg mindenről be kell számolnom neki..komolyan nem vagyok 5 éves
Ez most komoly?17 évesen elkötözöl a nagyszüleidhez(!),és te még azt mondod,hogy a papád nem normális?Na hagyjuk már!Örülnöd kéne,hogy egyáltalán hagyták,hogy oda költözz!
Gondolom idősek is,és még egy 17 éves kölköt el kell tartaniuk,csak mert a pici fiú nem bírja az anyja barátját.Ne nevettes!Becsüld meg őket.
Pontosabban miért mondod,hogy a nagypapád megőrült?Mert ez nem derült ki egészen.
Lelépnék innen csak suliba kell járnom...
és amúgy igen kattant
ha nem értitek h miért olvassátok el a szöveget újra mert nem megy a szövegértés
az értelmesektöl meg kérném h mondja el hogy beszéljem rá a nagyapámat h ne ugasson bele mindebe (bocsánat a kifejezésért dühömben már nem tudok jobbat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!