A nagymamám normális? Az első takarómat amit anyu kincsként őrizgetett a kutya alá rakta és felháborodott amikor anyám azonnal kiszedte onnan, mondva hogy " egy kiskutyától elvenni egy takarót, micsoda undorító dolog".
Igaza van a nagyidnak. Most mennyivel jobb, hogy a szekrényben porosodik? Inkább melegítse a kiskutyát, főleg ebben a hidegben.
Ha annyira fontos nektek az a takaró, akkor meg vigyétek hozzátok, a nagyid a saját házában azt csinál, amit akar.
Látom már megint azok vannak 100%-on akik szerint teljesen normális a másik semmibevétele és a nulla tisztelet. Hihetetlen mennyi érzéketlen ember van, és még nagy pofával hirdetik is, hogy minimális empátiára is képtelenek. Ha valaki nem olyan mint ti, akkor rögtön megérdemli, hogy belerúgjanak.
Most komolyan miért ilyen halálos bűn, ha valaki számára fontos valami? Ki a pitsának árt vele? Biztos van még millió dolog amit a kutya alá lehet rakni. Én se a kedvenc dolgaimat rakom a kutya alá, aztán még érdekes módon valahogy túlélte a teleket.
Gondolom, egy darabig ott laktak a nagyinál, amíg a kérdező kicsi volt, ezért maradt ott a takarója.
Ami feltűnt a leírásodból, az, hogy mi az, hogy úgyis visszaszerzi?? Nincs másik felesleges meleg takarója, vagy plédje? Kétlem. Mindenhol akad.
"Most komolyan miért ilyen halálos bűn, ha valaki számára fontos valami? Ki a pitsának árt vele?"
Nekem! Ha az én szekrényemben tartja azt, ami neki fontos. Tartsa a sajátjában. Az én szekrényem a saját privát szférám. Azt tartok benne, amit akarok. És azt dobok ki belőle, amit akarok.
Én csak a kisgyerekkori párnámhoz ragaszkodok, de még most is azon alszok. Ha nem használnám, akkor engem sem érdekelne, de amíg működik nem cserélem le. :D Nagy tollas párna.
19/F - Szóval már vagy 15 éve meglehet...
A nagyid se százas hogy mások cuccai között turkál de anyád se hogy másnál tárolja a cuccait és minden sz@rhoz ragaszkodik.
Remelem benned több lakozik ennél:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!