Gonosz vagyok az miatt, hogy nem akarom hogy a nagymamám eljöjjön a szalagavatómra? Hogy mondjam el anyáéknak?
Ti komolyan ennyire ostobák vagytok? Imádtam a nagyszüleimet, bármit megadnék azért, hogy visszahozhassam őket, viszont én se vittem volna el őket, ha ebben a helyzetben lettem volna. Senkinek sem hiányzik ez az egész procedúra.
Kedves Kérdező! Beszéld meg anyukádékkal, biztosan meg fogják érteni a helyzetet. :) Mellesleg az szerintem is jó ötlet mondani, hogy limitált a vendégszám.
Mindenki játsza az agyát.. Annyira szánalmas képmutató emberek vagytok.
Teljesen megertelek kérdező. Nagyon nehéz egy idős embert ellátni. (kórházban dolgozom). Főleg egy ilyen eseményen ahol rengetegen vannak össze zsúfolva egy kis helyre. Neki is megkönnyebbíted a dolgot ha nem hívod. De főleg anyukádnak!! Ő gondozza?
Ha igen legalább neki is lenne egy napja ami rólatok szól. Illetve főleg rólad. :)
" Ezt amúgy a szüleidnek illene a nagyival óvatosan megbeszélnie, nem kellene, hogy a te gondod legyen."
LOL. Sőt, nekik kell arról is gondoskodniuk, hogy a 18 éves felnőtt hülyegyereknél legyen papírzsepi az ő nagy napján.:D
Elég sok a képmutato ember, aki ugyanugy nem vinné el a demens, magát összecsinálo nagyiját az esküvőjére, mert NEM oda való.
De demens embert ök is csak könyvben olvastak.
Más az aki egészséges csak mozgássérült, de 100 százalékig képben van, meg más az, aki random kiabál, énekel, esetleg nekiáll vetkőzni (papa simán csinált ilyet, asztalra pisilt, stb, mikor már nagyon a végén járt) vagy épp sirni kezd. NEM valo eseményre, mert egy egész osztály munkáját teszi tönkre, plusz az összes vendégét.
Vajon mi értelme lenne elvinni? A nagyi már nincs képben, tehát nem sokat fog fel a látottakból. Az anyuka egész este a nagyit istápolhatná, figyelhetné, hogy mikor mit művel. Ha esetleg baleset lesz, akkor meg rohanhatnának vele haza apukával. A szalagavatós lány képe meg égne, jobb esetben meg egyedül lenne a napján. Senki nem érezné jól magát. Ebben mondjátok már meg mi a jó?
Ahelyett, hogy anya, apa elkíséri a nagy lányát a szalagavatójára. Szépen ünnepelnének, majd a nagyinak otthon beszámolnának, esetleg levetítik az ilyenkor szokásos felvételt, amit az iskola egyébként elkészít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!