Vannak vicces sztorijaitok a nagyszüleitekkel, hogy nem jól tudtak valamit, de váltig állították, hogy az úgy van?
Figyelt kérdés
Pl. nagyim mondta, hogy az emésztés az az, hogy a gyomorban lévő kukacok lebontják a kaját. Ha egy párnak lánya lesz, akkor az anya génje erősebb, ha fia, akkor meg az apáé. :)2018. jan. 28. 13:17
11/16 anonim válasza:
Nagyimat nem lehet meggyőzni, hogy Cleopatra nem tejbe fulladt. Kicsikét mindig tartott nekem történelmi gyorstalpalót.
12/16 anonim válasza:
A másik nagyon meg aloeveràval kereskedik, és úgy mondja mindig, hogy alovera foraver.
13/16 anonim válasza:
Az én apám idős (77 éves), és szerinte a melegek nem fogadhatnak örökbe azonos nemű gyereket, mert megerőszakolják őket... tudom, ez nem vicces, hanem szomorú.
14/16 anonim válasza:
És hogy az USA-ban a feketéknek még mindig hátra kell ülniük a buszon... doktorija van.
15/16 anonim válasza:
A nagyapám meg van győződve arról, hogy pl. az XXL-es mosópor/zsebkendő/ruhán az XXL egy római szám (huszonöt), hiába mondom neki, hogy az extra-extra-large-ot jelent.
16/16 anonim válasza:
15! Az XXL-ből hogy jön ki a 25? Max 30 lehetne, de az meg XXX
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!