Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Vannak vicces sztorijaitok a...

Vannak vicces sztorijaitok a nagyszüleitekkel, hogy nem jól tudtak valamit, de váltig állították, hogy az úgy van?

Figyelt kérdés
Pl. nagyim mondta, hogy az emésztés az az, hogy a gyomorban lévő kukacok lebontják a kaját. Ha egy párnak lánya lesz, akkor az anya génje erősebb, ha fia, akkor meg az apáé. :)
2018. jan. 28. 13:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%
Igaz nem a nagyszüleim ,de nagyon idős szomszédok.Soha nem lett gyerekük.mikor megérdeztem miért,az volt a válasz,hogy a bácsi féllábú, és féltek, hogy a gyerek is fél lábbal fog születni.(pedig balesetben amputálták a lábát már felnőtt korában).
2018. jan. 28. 13:28
 2/16 anonim ***** válasza:
94%
Nagyapám juhász volt. A birkatúrót egy tüllbe kötve az eresz alá akasztotta, hogy "jó érett" legyen. Nyilván beköpték a legyek. De ő váltig állította, hogy a kis kukacok azok "maguktól teremtek" benne. Sehogy nem lehetett meggyőzni, hogy a legyek petéztek bele, azok szerinte csak a dögöt köpik be...
2018. jan. 28. 13:41
 3/16 A kérdező kommentje:

Cila-Bila, fuss neki még egyszer a kérdésnek!

Köszi a többi választ, jöhetnek még! Ezek tök aranyos sztorik. :)

2018. jan. 28. 13:44
 4/16 Metionin ***** válasza:
91%

Nagyszüleimet nem ismerem de apám elég idős, kb. mint más velem egykorú nagyapja, na ő tipikusan az az ember akinek hiába mondasz bármit, ha ő nem látott olyat akkor az biza nem létezik.

Többek között szentül hiszi, hogy születésünktől fogva férgek vannak bennünk és azért kell fokhagymát etetni a gyerekekkel,hogy ezek a férgek kijöjjenek. Próbáltam magyarázni, hogy a gyerekek elkapják a gilisztát homokból stb. de nem, az eleve bennünk van. Az anatómiával sincs tisztában, szerinte a nők gyomrában van a gyerek és a mellükben a tüdejük ergo aki kövér, az nagy gyereket fog szülni mert van benne hely, és akinek nagyok a mellei, az jobban kap levegőt. Egyszer közölte hogy azért vagyok asztmás, mert kicsi a mellem és biztos nem tudok rendesen lélegezni.

De hasonlóakat tudnék mesélni a vele egykorú szomszédokról, ott a néni 60 évesen tudta meg (anyámtól) hogy a menstruációnak köze van a teherbe eséshez és hogy ha valakinek nincs méhe, az nem lehet terhes.

2018. jan. 28. 17:55
 5/16 anonim ***** válasza:
83%

Nagymamám világ életében otthon ülős, tv-ből tájékozódó ember volt.

Egyetem alatt folyamatosan megkaptam, hogy nagyon vigyázz magadra Pesten, vigyázz bele ne vigyenek a rosszba. És hogy vigyázzak a kollégiumban, mert "belevisznek a rosszba, mert ott sok a drogos, alkoholista fiatal és az egészet úgy írta le, mint egy fertőt. Holott 5 évig voltam egyetemi kollégiumban, egyetemistákkal, akik teljesen normális emberek voltak 90%-ban.

Vagy volt 1-2 vidéki barátnőm. A szüleik pedig nem szívesen engedték őket Pestre, mert "annyi mindent hallani a TV-ben. Úgy írták le, mintha valami háborús övezet lenne, ahol ha kilépsz az utcára halott vagy.

A poén az, hogy mindkét csaj olyan városban tanult ahol éppen jöttek a hasonló rossz hírek. Lányok haltak meg az italukba kevert dolgok miatt. Pedofilok jártak az utcákon, akkoriban volt 1-2 éjszakai gyilkosság is. Ilyenkor azért visszakérdeztem, hogy is van az, hogy Pest veszélyes, de ilyen helyeken nem féltik a lányukat?

2018. jan. 28. 18:03
 6/16 anonim ***** válasza:
88%

Nagybátyám első gyereke egy fiú volt. Aztán született egy lányuk. Meg volt győződve, hogy a felesége megcsalta őt, mert "egy férfi csak egyfélét tud csinálni".

Mondjuk ez lehet, hogy viccesen hangzik, de inkább tragikus ostobaság, és a családi életüket is tönkrevágta.

2018. jan. 28. 18:56
 7/16 anonim ***** válasza:
71%
Én mamám, imádom 😍 de mindig azt mondja, hogy debresszios, állítom tudja h. Kell mondani, csak minket szórakoztat. Még strecc nadrág, és társai. Sok ilyenje van, még fura idegen szavai. Hömbölög a 🐕. És ilyesmik.
2018. jan. 28. 19:31
 8/16 A kérdező kommentje:

Köszi a többit is! :D

A hömbölög szót én is ismerem. :D

2018. jan. 28. 19:49
 9/16 anonim ***** válasza:
85%

Kamaszkorom óta migrénes vagyok, elég sokat fáj a fejem. Papám mindig szentül meg volt győződve róla, hogy ilyen betegség nem létezik, és azért fáj a fejem, mert másnapos vagyok (általában hétvégéken voltam náluk, volt, hogy elmentem találkozni az ottani barátaimmal).

Most így visszagondolva vicces, de akkoriban azért elég idegesítő volt lüktető fejjel hallgatni, ahogyan kioktat a mértékletes alkoholfogyasztásról :D

2018. jan. 28. 22:46
 10/16 anonim ***** válasza:
81%
Amikor munkát kerestem, a nagymamám mindig felhívott ha talált olyan hirdetést az újságban, ahol a "számítógépes ismeretek" szerepelt a szövegben. Hiába magyaráztam szegénynek, hogy nem mindegy, hogy ez mit takar, mert én nem értek sem a programozáshoz, sem a grafikákhoz, 3d tervezséhez stb., hanem főleg az irodai programokban, adatbázisokban vagyok otthon. Mindig letorkolt, hogy ez nem igaz, mert ha valaki "ért a számítógéphez", akkor az azt jelenti, hogy bármit meg tud vele csinálni :D
2018. jan. 29. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!