Most mit kéne tennem a Nagymamámmal kapcsolatban?
Az idén vagyok 8.-os és nyilván ezért továbbtanulás előtt állok. Már nagyon rég óta tudom, hogy mi szeretnék lenni, anyukám is támogat, nem is volt kérdés ,hogy hova menjek továbbtanulni. Nagymamám már az elejétől tett megjegyzéseket arra a bizonyos iskolára ,de elengedtem a fülem mellett ,mondván , mama már csak ilyen. De amit most tett már nem tudom csak ugy elengedni.. Keresztanyám (aki egyébként anyukám nővére) ment a nagyszüleimhez ebédre. Akkor mondta neki nagymamám ,hogy intézze már el,hogy ne vegyenek fel abba az iskolába..Nagynéném ezután egyből rohant anyához , megkérdezni,hogy ő tud e erről, de természetesen nem volt benne, és mondta keresztanyámnak ,hogy ne csináljon semmit.
Szerintetek mit csináljak most a mamámmal? Attól félek ,hogy a nagyapám is benne volt ebben az ügyben..
Hogyan deríthetném ki?
Most nem akarok egy ideig beszélni mamámmal ,de kb. 1-2 hét múlva mi legyen? Ne beszéljek vele , vagy szembesítsem? Mi a véleményetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!