Mit tegyek? Nagymamámnál ez már kezd betegesen mániákus dolog lenni!
Nagymamámnak sajnos már tényleg minden csak az EVÉSRŐL szól! Konkrétan nem lehet vele semmiről sem beszélgetni, mert csak az a témája, hogy "Mit eszel? Hogy eszel? Miért nem eszel? Jaj de keveset eszel!" Ha elmegyek vele valahova a városba például programozni, akkor is csak az egész program arról szól hogy keresi a kajáldákat, hogy "Mit együnk!".
Állandóan az van, hogy a szeme előtt eszem meg az egész ebédet. A nagy tányér levest, a nagy tányér második fogást, aztán meg még a deszertet, de kb 15 perc múlva már jön a mártírkodás, hogy "Úristen! Te ma még semmit sem ettél!" Bocsánat hogy így beszélek most, de már a f...om kezd ezzel tele lenni! :(
Ez van, én többek között ezért lettem táplákozási zavaros.
Mivel otthon MINDEN a kaja körül forgott, egyszerűen ment a tukmálás, a tömés, a sopánkodás, aztán a szörnyülködés, hogy fogyókúráznom kellene, stb.
Meguntam és lefogytam... 42 kilóig, mert már a farkam kivolt ezzel a szrsággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!