Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Milyen jogon k. váz le engem...

Milyen jogon k. váz le engem a nagymamám?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, négy éve vagyok együtt a barátommal, még a gimnáziumban ismertük meg egymást. A mamám szerint, aki ilyen hamar összejön valakivel, abból később nem lesz más, csak egy olcsó k...van semmi más, és én is így fogok járni.

2017. szept. 13. 22:44
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
94%
Gyerekek, ne fogjunk már mindent arra, hogy öreg! A mostani nagymamakorúak, 60-70 közöttiek, mint az én anyám, a hetvenes-nyolcvanas években voltak fiatalok Azért akkor már nem a múlt századi szüzességőrző sárkány volt a szokásos háziállat. Anyám is lassan 70, én 46 vagyok, és igaz, kicsit kiakadt, mikor elvesztettem a szüzességem, de hamar napirendre tért felette. Eleinte úgy gondolta, hogy majd szűzen megyek férjhez, de aztán feldolgozta, hogy ez már nem az a kor, és az exférjem simán hozzánk járt haza hétvégén a koleszból, még jóval az esküvő előtt is. Most már a gyerekeim tizen-huszonévesek, és meg se lepődött, hogy a fiam barátnője rendszeresen nálunk alszik, sőt, kérdezi mindig, hogy hogy van. Tehát ez nem korfüggvény, a mostani nagymamák már nem a szüzességőrzős korban szocializálódtak. Amúgy meg semmi joga ilyet mondani neked, én simán kikérném magamnak, akár még kiabálnék is. De most őszintén, mi a fenét tiszteljen valaki az ilyen idősekben? A kor nem érdem, hanem állapot, nem volt köze hozzá, hogy mikor csinálták a szülei, viszont ahhoz van, hogy milyen hülyeségeket ejt ki a száján.
2017. szept. 14. 12:13
 32/40 anonim ***** válasza:
95%

A ,,bezzeg az én időmben" szövegre én csak azt szoktam mondani, hogy rendben van, de ez már nem a te időd.

Ennyi.

2017. szept. 14. 12:17
 33/40 anonim ***** válasza:
89%

Az idősek sok mindet másként értenek.

Szerintem azért k-rvázott le,mert már ilyen fiatalon van pasid.

Az ő idejében az ilyeneket hamar felcsinálták és tönkrement az életük,nem vitték semmire.

Szerintem erre gondolt.

2017. szept. 14. 12:31
 34/40 anonim ***** válasza:
93%
Semmilyen jogon. Akárhány éves is, nem kvázhat le.
2017. szept. 14. 12:33
 35/40 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem túlreagálod.

Miért ne kurázhatna le ne érdekljen hogy ő vagy bárki is lekuváz,jelőlj ki egy két vsgy az élet különböző területein 1-1 ember akit becsülsz és követsz és csak az ő véleményükre adj.

2017. szept. 14. 14:37
 36/40 anonim ***** válasza:
48%
Én megmondanám, hogy nem? A legjobb és nagyon drága k.. leszel. Irigy vagy a testemre?
2017. szept. 14. 15:30
 37/40 anonim ***** válasza:
77%
A nagyik is tudnak tulozni, az én nagyim egyedül élt, és a szomszéd bácsi is.Amikor a szomszéd bácsi átment hozzá, nekem azt mondták,hogy kavarjam meg a rántást és õk meg szépen kitüntek a kertbe.Vajon miért, és a rántás meg majdnem odaégett(eléggé sokáig kint voltak),mert 6-7 éves lehettem,hiába kavargattam.
2017. szept. 14. 19:00
 38/40 anonim ***** válasza:
Nem minden 80 feletti ember gondolkozik így, ezt nem lehet a korára fogni.
2017. nov. 21. 16:45
 39/40 anonim ***** válasza:
Hát én nem tudom, de olyan sokaknak van ilyen idióta gondolkodása. Az én anyám - pedig 52 éves - szerint minden nő egy olcsó k... aki életében egynél több pasival feküdt le.. Nem mindenkinek jön össze az, hogy az első pasival házasodjon össze. De látod, nem lehet az eszére beszélni.
2017. nov. 22. 11:09
 40/40 anonim válasza:
Nagyon sok ember csak irígységből mond amit mond, mert ő anno nem így tehette meg vagy nem adatott meg neki, hogy megtegye bármilyen okból. Ne nézd le emiatt.Ne is ítéld el és ne is vedd magadra azt amit mondd. A 16 os nak igaza van és szeretném tőle megkérdezni ha van párkapcsolata, családja, hogy ő ezután a szép részletezés után úgy érzi hogy jól döntött? (ha döntött már)
2017. nov. 22. 18:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!