Milyen jogon k. váz le engem a nagymamám?
Szerintem megharagudni semmi fele keppen nem kell ra! Nyilvan ezzel megbant,de azt kell nezni,hogy idos. Masban nott fel, mas tapasztalatai vannak, az ertekrend egyaltalan minden meg a mult szazadban alakult ki.
Nekik nem volt eselyuk sem arra,hogy 14 evesen komoly baratjuk legyen,aki ott alszik a lanynal s a lany masik heen a pasinal. Ez nem volt elfogadott,mert mit mndd a szomszed,az ismeros es igy tovabb. Hidd el,ha annak idejen meg lett volna ez engedve ,akkor ok is cwinaltak volna, es m hazasodtak volna meg mar 18 evesen. Leegyszerusitve , s talan butan hangzik, szex miatt,miatt is!,hazasodtak. Nehezebb volt megoldani mashol. Aztan elvalni akkor meg nem volt ilyen egyszeru es elfogadott. A 60 as evek generaciojanak mar igen es elnek is vele.
Nyisd ki neki az értelmező kéziszótárt, de amúgy is megmagyarázhatod: k...az, aki több idegen férfival létesít szexuális kapcsolatot pénzért!
Nálad ebből mi van?
Párod nem idegen már, mással nem kef...,és nem kérsz pénzt érte.
Amúgy ez nem féáltés, a saját jó hírét félti, vagy hogy megszólja a többi öregasszony, hogy milyen unokája van. Merő butaság és rosszindulat, no és bizalmatlanság.
Úgyse győzöd meg, ne törődj vele. Annyit mondhatsz neki, ha így beszél veled és ilyen rosszakat gondol rólad, nem mész többé hozzá, vagy ha veletek lakik, el fogod kerülni. Akkor lehet észhez tér.
Ugyan ez , hogy le k*rv@z. Mert, hogy 16 évesen van 1 barátom, és mert hogy 21+osan vesztette el, és én hiába mondom neki, hogy (akkor amikor mondta még nem is volt ) nem feküdtem le vele, ugyan úgy k*rv@zik.
És azért is annak tart mert sokkal több a fiú barátom mint a lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!