Vihetik-e a nagyszülők 2-3 éves unokájukat állatkertbe?
Vagy ezért letolás járhat a szülőktől azzal, hogy első alkalommal az ő joguk látni a gyermekük (az unoka) csodálkozását?
Kösz, ha szavazol kor és nem megjelöléssel, vagy elmondod a véleményedet e családi belső vitához!
"Nálatok egy fagyizás előtt is engedélyt kell kérni a szülőktől?"
Igen. ;)
33-as! Inkább időpontot, vagy válasz-sorszámot írj, ha valakit megszólítasz, mert többen vagyunk ugyanannyi %-osok. Akinek az volt a válasza, hogy a fagyira is engedélyt kell kérnie tőle, nem én vagyok. :)
Még mindig fenntartom, ha felelősek és megbízhatóak a nagyszülők, elengedném velük az állatkertbe.
Hát, szerintem olyan kicsi gyerek nem is igazán fogja fel, hogy azok milyen állatok, úgyhogy nem fog nagyon csodálkozni. :D Nem akarom leszólni a gyereket, de elég sokat járok állatkertbe, és mindig azt tapasztalom, hogy a kb 5-6 év alatti gyerekek nem képesek felfogni, hogy mi van körülöttük. Talán felismerik a nevesebb állatokat, pl oroszlán, de arra is azt mondják hogy cica, mert az anyja ott gügyög neki, hogy "nééézd, cicuska, most vadászott" :D
Általánosítok, de a kisgyerekeket egyáltalán nem éri meg állatkertbe vinni. Engem szemény szerint idegesít mikor egy bamba kisgyerek jön velem szemben, keze a szájában, nyála a bokájáig folyva bámul, de tényleg nem tudja hol van majd hirtelen megiramodik, futkározik, anyja rászól, de a gyerek a saját nevére nem hallgat, csak megy neki az embereknek, közben torka szakadtából ordít. Megint rászólnak jobb esetben, de tojik rájuk a gyerek, majd mikor elkapják, megfogják a nyálas kezüket, hogy figyeljen már, a gyerek a másik irányba néz, megint megrázzák, gyerek nekiáll bőgni, és oda az egész családi program. Ezt nem kitaláltam, mindig látok ilyeneket. Ezért nem tartom jó ötletnek, hogy kisgyereket vigyünk állatkertbe. Úgy sem az állatok fogják lekötni (kivéve ha a ne kopogj felirat mellett dörömbölnek, és a ketreceken keresztül nyúlnak befelé, meg elijesztik az állatot, ha az esetleg odajött közelebb és egy másik ember meg mondjuk fényképezne), hanem pl ha van ott kis játszótér, vagy a fagyi, jégkrém, cukorka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!