Vihetik-e a nagyszülők 2-3 éves unokájukat állatkertbe?
Vagy ezért letolás járhat a szülőktől azzal, hogy első alkalommal az ő joguk látni a gyermekük (az unoka) csodálkozását?
Kösz, ha szavazol kor és nem megjelöléssel, vagy elmondod a véleményedet e családi belső vitához!
Én engedném a gyerekem, ha vinni akarnák. Csak az enyém még sokkal kisebb. De nem problémáznék, szerintem egy 2-3 éves gyerek még épp eleget fog csodálkozni. Hadd legyen már klassz programjuk, más szülő csak szeretné, ha a nagyszülő foglalkozna a gyerekkel.
23N
Vihetik.
De itt elég sok részlet hiányzik. Hiányoznak a körülmények. Gondolom, egyébként is vannak gondok, nemcsak ezen megy a vita.
23/N
1 éves a kisfiam De válaszolok a kérdésedre.
Szeretném én látni a csodálkozását de lesz még bőven min csodálkoznia.
Ha a szüleim elvinnék nem problémáznék rajta had unokázzanak és nézelődjenek eggyütt.
Ha a férjem szülei vinnék azon kiakadnék mert Ők csak látszat nagyszülők úgyhogy zavarna, hogy elveszik az "élményt" előlünk.
Én engedném persze csak akkor ha előre megbeszéltük. Nem úgy, hogy náluk van és egyet gondolnának és elvinnék.
Amúgy én is az a fajta Anya vagyok aki szereti látni ezeket az apróságokat is. Mi előbb elmegyünk hármasban és majd máskor elvihetik a nagyszülők is.
Ha felelős nagyszülők, és tudják követni minden mozdulatát (mert ugye egy két-három éves kisgyerek szaladgál, elfuthat), szóval ha tudnak teljes biztonsággal figyelni rá, akkor miért ne?
Nem tudom, te vagy-e a szülő, vagy te vagy a nagyszülő, mert nem egyértelmű leírásod alapján, de hidd el, hogy az a kisgyerek ugyanúgy fog örülni és rácsodálkozni újra az állatkertben mindenre, ha veletek megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!