Vihetik-e a nagyszülők 2-3 éves unokájukat állatkertbe?
Vagy ezért letolás járhat a szülőktől azzal, hogy első alkalommal az ő joguk látni a gyermekük (az unoka) csodálkozását?
Kösz, ha szavazol kor és nem megjelöléssel, vagy elmondod a véleményedet e családi belső vitához!
A hasznos reakcióhoz hianyzik pár részlet, például a vita kirobbanásának körülményei, a szülők és a nagyszülők hozzáállása, volt-e már hasonló témában összetűzés, de sorolhatnám még.
Így a kérdés azt sugallja, hog az önző szülő uralkodni akar, a nagyi meg csak kirándulni a kicsivel.
Kérdező, segítenél tisztázni a szituációt?
Normális esetben igen, se ez a nagyszülőktől függ. Ha pl alkoholista nagyszülőktől van szó, akkor nem engedném el.
26/N
:D Én primitív és irígy vagyok, de szeretném az elsõ élményt én adni neki. :D Még akkor is, ha nem emlékszik majd rà. Mint ahogy ott voltam az elsõ mosolyànál, elsõ lépésénél....stb. Pedig nem vagyok egy nagyon matrica anyuka.
De szerintem màr 3 éves koràra azért biztos jàrni fog àllatkertbe. Mi majd visszük egy kisebbe, mert csak 1,5 éves, annyira nem hinném hogy leköti. Ha nagyszülõk vinni akarják, akkor vihetik nagyobba majd, mert bízok bennük.
Bár ha utólag tudom meg, nem bosszankodnék rajta. Megkérdezném, hogy tetszett-e neki, vagy hamar elunta-e magàt, érdemes-e vinni legközelebb...
A kérdésből azt szűröm le, hogy a szülők háta mögött történt ez a kis kiruccanás. Rábízták a nagyszülőkre a gyereket, hogy azok otthon vigyázzanak rá, ők meg úgy döntöttek, elindulnak "világgá"...
Ezért valóban nem járna a buksisimi.
De nem a nagy rácsodálkozást irigyelném. Egyrészt még nincs 2 a pici és már volt állatkertben, nem ők vinnék először, de ha mégis, az se gáz, rá tud még elégszer csodálkozni.
Nem ez a gond, hanem ha nem előre megbeszélt helyre viszik. Bizalmatlanságot szül.
Miért kéne előre bejelenteni, hogy milyen programra mennek? Nálatok egy fagyizás előtt is engedélyt kell kérni a szülőktől?
Nem érdekelne, hogy velük csodálkozik rá az állatkertre. Ahogy írták már, élvezni fogja még többször is. Inkább örülnék, hogy kitalálnak neki programokat és nem a négy fal között ülnek.
Aki azt válaszolta, hogy viheti, azt is, aki azt, hogy nem, az is le lett pontozva.
Akkor most mi vaan?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!