Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ha hugomnak külön főznek,...

Ha hugomnak külön főznek, akkot miért csodálkoznak, ha én nem eszek belőle?

Figyelt kérdés

Arról szól az egész, hogy mindig azt éreztem, hogy a hugomat jobban szeretik. Szavakkal mind mondják, hogy nem. Ma egész nap cirkusz van, soha nem szerettem a főzeléket, de mivel nem volt más, megettem. Az utóbbi időben azonban tesómnak külön főznek( ma is), amit neki főztek, azt én is szeretem, de persze 1 főre lett főzve. Így azt mondtam,hogy köszönöm, de nekem nem kell a főzelék, ha nem tudtak rám gondolni.

Nagyanyám azóta őrjöng, meg veszekedik itt velem, hogy itt nem lehet semmit főzni.

Most meg én vagyok a rossz. Mit lehet ilyenkor tenni? Ha magamnak főzök, akkot meg az a baj, hogy miért, ha meg más főz, akkor meg azt főz, ami nekem úgyse kell.

2017. máj. 25. 12:36
 1/8 anonim ***** válasza:
22%
Rohadt jól megy a sorotok.
2017. máj. 25. 12:44
 2/8 anonim ***** válasza:
57%
Ilyenekkel nem lehet mit csinálni. Főzz magadnak amit szeretsz és szard le, ha nem tetszik nekik. Megváltozni nem fognak.
2017. máj. 25. 13:18
 3/8 anonim ***** válasza:
37%

Veszel a saját pénzedből és megfőzöd magadnak. Ezzel befejeződik a cirkusz. Vagy rendelsz. Per pill. én sem tudok főzni, 3450ft-os heti menüre fizettem elő és teljesen jól vagyok vele.

Elsőnek amúgy igaza van, egy emberre külön főzni, ha csak semmi eü. indoka nincs, elmebeteg dolog. A tűzhelyt se kapcsolom be ennxiért ha más is van főzve egyébként.

2017. máj. 25. 13:21
 4/8 A kérdező kommentje:
Akkor fozi meg neki az ennivalot, amikor nekunk is, szoval nem kapcsol be kulon semmit. Csak pluszba foz neki meg.
2017. máj. 25. 13:40
 5/8 anonim ***** válasza:
5%
De okos vagy.... a plusz főzés nem csak plusz rezsit, ha plusz vásárlást is jelent. De különben ez nem kérdés, csak panaszkodás, megoldást meg ketten is írtunk.
2017. máj. 25. 13:44
 6/8 anonim ***** válasza:
70%
gyors edd meg a húgod elől az egy adagos kaját, utána főzz magadnak is egy adag valamit, és azt is edd meg, utána meg röhögj magadban, hogy mennyire kiakadnak :D popcon legyen nálad a mozihoz!
2017. máj. 25. 23:18
 7/8 anonim ***** válasza:
ja, meg le is videózhatnád. Később megmutatod nekik, hogy milyen szánalmasak, aztán talán újragondolják a dolgokat.
2017. máj. 25. 23:20
 8/8 anonim ***** válasza:
49%

Mondd el, hogy a tökfőzeléket nemcsak a húgod utálja, de te is. Ha neki emiatt mást készítettek, jól esett volna, ha rád is gondolnak.

Hány évesek vagytok?

2017. máj. 31. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!