Ha hugomnak külön főznek, akkot miért csodálkoznak, ha én nem eszek belőle?
Arról szól az egész, hogy mindig azt éreztem, hogy a hugomat jobban szeretik. Szavakkal mind mondják, hogy nem. Ma egész nap cirkusz van, soha nem szerettem a főzeléket, de mivel nem volt más, megettem. Az utóbbi időben azonban tesómnak külön főznek( ma is), amit neki főztek, azt én is szeretem, de persze 1 főre lett főzve. Így azt mondtam,hogy köszönöm, de nekem nem kell a főzelék, ha nem tudtak rám gondolni.
Nagyanyám azóta őrjöng, meg veszekedik itt velem, hogy itt nem lehet semmit főzni.
Most meg én vagyok a rossz. Mit lehet ilyenkor tenni? Ha magamnak főzök, akkot meg az a baj, hogy miért, ha meg más főz, akkor meg azt főz, ami nekem úgyse kell.
Veszel a saját pénzedből és megfőzöd magadnak. Ezzel befejeződik a cirkusz. Vagy rendelsz. Per pill. én sem tudok főzni, 3450ft-os heti menüre fizettem elő és teljesen jól vagyok vele.
Elsőnek amúgy igaza van, egy emberre külön főzni, ha csak semmi eü. indoka nincs, elmebeteg dolog. A tűzhelyt se kapcsolom be ennxiért ha más is van főzve egyébként.
Mondd el, hogy a tökfőzeléket nemcsak a húgod utálja, de te is. Ha neki emiatt mást készítettek, jól esett volna, ha rád is gondolnak.
Hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!