Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Összevesztem a mamámmal kinek...

Összevesztem a mamámmal kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Mamám Szerbiába vesz ruhákat és itthon eladja őket.

Soha nem adott nekem csak úgy ruhát nem is kértem.

Születésnapomra illetve karácsonyra kaptam tőle melegítőt (aminek nagyon örültem)

Viszont a másik unokájának (1.unokatestvéremnek) cipőt farmert felsőket ad.

Egyszer láttam a a melegítőket az asztalon és mondtam mamámnak: Adhatnál az unokàdnak egy melegítőt (mármint nekem)

Erre ő azt mondta nincs pénze holott van neki!

És én mondtam neki hogy nekem sohasem adott.

Erre ő azt mondta nem is ad mostmár.

Mindenki igazat adott nekem,ekkor a végén beköpte hogy azért nem adott nekem mert nem cukin kértem.

Teljesen normálisan kértem tőle.

És mondtam neki hogy megsértődtem hogy nem adtál,erre ő azt mondta énis megsértődtem mert kértél tőlem melegítőt.

És mondtam neki hogy ez a melegítő az álmom erre ő azt mondta álmod? Azért se kapod meg.

Azt még hozzáteszem hogy amit adott születésnapomra és karácsonyra melegítőt hibásak.

Ti mit gondoltok erről?

És szerintetek kinek van igaza?

16/L

2017. máj. 22. 16:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
22%
Melegítő, Szerbia, jesszus miféle emberek lehettek ti. :D
2017. máj. 22. 18:06
 12/17 anonim ***** válasza:
72%

Egyikőtöknek sincs igaza.

Igen, adhatott volna egy melegítőt (ha a másik unokának ad, akkor gondolom nem ebből van meg a mindennapi betevő, így nem "vágta volna földhöz")

Másrészt te sem szépen kérted.

Igazából én megkérdeztem volna, hogy eladja-e (ha már nem adja oda) beszerzési áron.

Ha más nincs, akkor meg kimentek ti is és vesztek magatoknak. Nem kell ebből akkora ügyet csinálni.

2017. máj. 22. 18:08
 13/17 anonim ***** válasza:
50%

Senkinek sincs igaza.

A mamád nem ajándékba hozza a ruhákat, hanem eladni. Nyilván nem jó dolgában foglalkozik ezzel, hanem hogy kiegészítse a nyugdíját.

Hadd döntse el ő, hogy kinek, mit ad szülinapjára, karácsonyra, stb.

Idegesítő lehet, ha megérkezik az új cuccokkal, akkor letámadja a család és elkezd kéregetni.

És elég bunkó stílusban kérted tőle.

Viszont a nagyid is elég gyerekesen reagált erre.

2017. máj. 22. 18:11
 14/17 anonim ***** válasza:
78%
hívd rá a NAV-ot! :D
2017. máj. 22. 18:28
 15/17 anonim ***** válasza:
48%
Jó primitív egy család lehettek.
2017. máj. 22. 19:58
 16/17 anonim ***** válasza:
64%

A mamád egy tipikusan igazságtalan, primitív ember.

De szerintem ez nem újdonság a számodra, mert nyilván nem ez az első alkalom és helyzet, amelyben így viselkedett.

2 lehetőség van:

- Hagyod a fenébe és többet nem állsz szóba vele.

- Elfogadod, hogy ő ilyen és nem vársz tőle többet, mint amire képes.

2017. máj. 23. 02:07
 17/17 anonim ***** válasza:
73%
Ha ő ezzel üzletel, akkor nem várhatod el tőle, hogy csak úgy odaadjon neked egy melegítőt, mert elvész minden haszna, ő sem ingyen kapta. Más kérdés, hogy ha egyik unokának tudja csak úgy adogatni, akkor illene a másiknak is. DE kikényszeríteni ezt nem tudod. Kivételezik, kész, ilyen, nem te vagy za első unoka, aki megtapasztalja, hogy milyen az, amikor nem ő a kedvenc. Ha tudod, hogy nyalizással el lehet nála mindent érni, akkor miért nem nyalizol neki te is, ha kell valami? Mert elég bunkó stílusban adtad elő magadat, ne csodálkozz, hogy berágott.
2017. máj. 23. 04:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!