Mit csináljak ha nem tudom magam túl tenni?
Figyelt kérdés
Sajnos a nagymamám egy hónappal ezelőtt meghalt. Fiatal volt még. Kórházban halt meg. Súlyos betegségben, és még mindig nem tudom túl tenni magam. Segítsetek!!!!2017. ápr. 20. 17:16
1/4 anonim válasza:
Tudom mit érzel... kétszer is átmentem ezen.. Ha gondolod írj üzenetet..
2/4 anonim válasza:
Kérlek, fogadd őszinte részvétemet a veszteség miatt!
Biztosan nagyon hiányzik, és fáj is. Sajnos, éppen annyira fáj, amennyire szerette az ember az elhunytat, s nagyon hiányzik, ez a gyász. Egy fájdalmas, hosszú út, amin végigmenve feldolgozzuk a veszteséget. Teljesen normális, hogy egy hónap alatt még nem vagy túl rajta.
Sírj, amennyit akarsz, légy dühös a világra, ha kell, ez a gyász része. Aztán egy reggel arra ébredsz, hogy egyre tompul a fájdalom. Mindig űr lesz a szívedben, de fogsz tudni mosolyogva is emlékezni rá. És akkor megnyugszol.
Sok erőt kívánok neked mindehhez!
3/4 anonim válasza:
Őszinte részvétem. Nekem sem él már, nagyon nehéz az ilyet feldolgozni. Az szokott segíteni, ha valakivel tudsz beszélgetni róla. Ha gondolod, keress meg priviben, szívesen beszélgetek Veled.
4/4 anonim válasza:
Az a lenyeg hogy ne legyel egyedul. Mert ha egyedul vagy es nem tarsasagban akkor mindig csak arra fogsz gondolni. Ha tarsasagban is elojon ez a tema akkor csak a jo emlekekrol beszeljetek. Hidd el hogy segit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!