Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mit csináljak ha nem tudom...

Mit csináljak ha nem tudom magam túl tenni?

Figyelt kérdés
Sajnos a nagymamám egy hónappal ezelőtt meghalt. Fiatal volt még. Kórházban halt meg. Súlyos betegségben, és még mindig nem tudom túl tenni magam. Segítsetek!!!!

2017. ápr. 20. 17:16
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
Tudom mit érzel... kétszer is átmentem ezen.. Ha gondolod írj üzenetet..
2017. ápr. 20. 17:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Kérlek, fogadd őszinte részvétemet a veszteség miatt!

Biztosan nagyon hiányzik, és fáj is. Sajnos, éppen annyira fáj, amennyire szerette az ember az elhunytat, s nagyon hiányzik, ez a gyász. Egy fájdalmas, hosszú út, amin végigmenve feldolgozzuk a veszteséget. Teljesen normális, hogy egy hónap alatt még nem vagy túl rajta.

Sírj, amennyit akarsz, légy dühös a világra, ha kell, ez a gyász része. Aztán egy reggel arra ébredsz, hogy egyre tompul a fájdalom. Mindig űr lesz a szívedben, de fogsz tudni mosolyogva is emlékezni rá. És akkor megnyugszol.

Sok erőt kívánok neked mindehhez!

2017. ápr. 20. 18:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Őszinte részvétem. Nekem sem él már, nagyon nehéz az ilyet feldolgozni. Az szokott segíteni, ha valakivel tudsz beszélgetni róla. Ha gondolod, keress meg priviben, szívesen beszélgetek Veled.
2017. ápr. 20. 18:11
 4/4 anonim válasza:
100%
Az a lenyeg hogy ne legyel egyedul. Mert ha egyedul vagy es nem tarsasagban akkor mindig csak arra fogsz gondolni. Ha tarsasagban is elojon ez a tema akkor csak a jo emlekekrol beszeljetek. Hidd el hogy segit!
2017. ápr. 21. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!