Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Idegesítő nagymama?

Idegesítő nagymama?

Figyelt kérdés
Nagymamám egyedül és túlzottan unatkozik, mindennap 3x a nyakunkra jár, "megnézni minket" vagy éppen hozni akar valami hülyeséget... mit csináljak vele? elegem van belőle, elég lenne ha heti 1x találkoznánk... Olyanokat mond, hogy télre ideköltözik, mert nem akar tüzelni, stb. ELEGEM VAN BELŐLE, valaki segitsen, mert nem tudom mit csinálok vele
2016. szept. 4. 00:06
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk vagyonhajhászok,nem azért nem megyek hozzá stb...ez egy eléggé hosszú történet,de az a lényeg,hogy minden kapcsolatba bekavart mindkét mamám és emiatt váltak szét a szüleim is,illetve ha ez nem elég a 70 valahány éves dédszüleim is..mielőtt elítélnél valakit,előbb tudd meg,hogy mit miért tesz,mert azonnal meghallgatás nélkül csak a buta ember ítélkezik más felett..A dédnagypapámnak is megígérte,hogy ápolja és erre a drága dédim nagyon sírt..beadták ápolásira nem mehettem be hozzá,mert direkt megakadályozta és bánatában halt meg!..hiába főzött vagy sütött nekem(nem volt mindennapos),akkor is infót akart kicsalni belőlem,édesanyám ellen akart fordítani..ez aztán a "jó nagyi"..tudom milyenha valaki demenciával küzd élete végén..az teljesen más..volt egy igazi dédnagymamám,aki imádott minket mi is imádtuk őt..és mindig visszasírom azokat az időket mikor élt a dédnagypapám és a dédnagymamám..ők sokkal jobbak voltak mint ezek a csoroszlyák..
2016. szept. 4. 21:27
 32/36 anonim ***** válasza:
38%
Azt hallottam,hogy egy férfi parlagfűre allergiás volt,parlagfüvet evett és teljesen tünetmentes lett.
2016. szept. 4. 21:29
 33/36 anonim ***** válasza:
# 27 Már ne haragudj meg, de feltudod fogni mit mondtál? :D Remélem vágod, hogy attól, hogy a ház elől kihúz 3 szál parlagfüvet, attól még a levegőben ugyanúgy benne van :D Úgyhogy a helyedben inkább hallgatnék, ha már okosat mondani nem tudok :D
2016. szept. 5. 07:44
 34/36 anonim válasza:
1 hónapja halt meg a nagymamám, aki szinte a 2. édesanyám volt !!! Bármit megadnék, hogy csak mégegyszer láthassam az életben, azért meg pláne, hogy mindennap a "nyakamra járjon" !!! Szerintem szégyelld magad, amiért ez megfordult a fejedben, és még ide be is írtad...... nem ragozom tovább.....
2016. szept. 6. 15:22
 35/36 anonim válasza:
FideSS
2019. márc. 3. 09:09
 36/36 anonim válasza:
Ne ülj a hideg székre kicsikém!
2019. márc. 3. 09:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!