Idegesítő nagymama?
A szüleid hogy fogadják, ők mit szólnak hozzá?
Ezt azért jó volna tudni, mert felteszem, ővék a ház és velük élsz, szóval ők tudnának talán tenni valamit.
Egyébként meg ez jellegzetesen olyan helyzet, amiből nem nagyon jöhetsz ki jól. Adott egy helyzet, ami neked terhedre van, mégsem számíthatsz még megértésre és jó szóra sem (nem még segítségre), legfeljebb érzelmi zsarolásra: "Becsüld meg!" "Addig örülj, amíg jön, majd ha meghal, visszasírod még!" "Szívtelen vagy!" és egyéb értelmetlen f*sságok, amik csak arra jók, hogy az alapproblémád mellé még érezd is magad sz*rul. Én is voltam így, szóval megértem és át tudom érezni. És nem, nem sírtam vissza, dehogy sírtam vissza az illetőt, amikor végre meghalt, sőt, megkönnyebbülés volt, és még ma, évtizedes távlatból is az. Konkrét tanácsot viszont nem tudok adni sajnos.
miért nem mondod meg neki,hogy ne jöjjön?
nagymutter gyere egy héten egyszer,többször nem foglak beengedni!
miért engeded?
lehet,hogy bunkóságnak hangzik,de én nem engedném be.hadd csengessen,majd megunja és hazamegy.a harmadik ilyen után majd telefonál előbb,hogy jöhet-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!