Normális a puszilkodás?
Figyelt kérdés
Barátnőm 22 éves, de mai napig puszit ad a nagyszüleinek és a keresztapjának, ha találkoznak. De szinte naponta találkoznak, nem is laknak messze egymástól. Normális ez? Mert a mi családunkban nincs ilyen, én kicsit gyerekesnek tartom.2016. aug. 4. 11:29
11/16 anonim válasza:
Normális!
Sőt, ha valaki nagymamáját nem puszilja meg találkozáskor, mert hogy ő már 22 éves FELNŐTT, az az abnormális!
12/16 anonim válasza:
Én 43 éves vagyok, de a szüleimet mindig megpuszilom a mai napig, akárhányszor találkozunk.
13/16 anonim válasza:
Nálunk is "szokás"puszit adni, ha találkozunk a családtagokkal.Eddig még nem merült fel soha bennem, hogy ez gyerekes lenne, inkább a szeretet megnyilvánulása.
32/N
14/16 anonim válasza:
Minden család más,te is másmilyen neveltetést kaptál ő is! És igen teljesen normális,meg nem is értem mi köz a kettönek egymáshoz, puszi meg h közel laknak,minden nap taliznak!
Te nem szoktál barátnődnek talikor puszit,csókót adni?
Abszolult nem gyerekes!
Kereszt szüleimnek,unokatesoimnak szüleimnek puszit adok,jah és 27 leszek
15/16 anonim válasza:
Szerintem normális, nálunk is szokás (sajnos)
16/16 anonim válasza:
Nálunk is szokás.Néha kicsit idegesítő,de szerintem szép szokás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!